Citat:
Īn prealabil postat de Carine
Pai nu ma refeream la asta. Dar am avut un prieten: "nu merg in parc, ca nu mi mai face placere, eu acum ma gandesc la lucruri mai duhovnicesti, nu mai sunt de d astea, astea nu mi mai fac placere, astea sunt lucruri lumesti, nimic nu ma mai atrage din ce e lumesc...etc. A facut dreptul, nu a exersat ca nu i place,el e mai filozof asa...Apoi a facut teologia, nu se face preot, ca cica are prea multe pacate. Nu ne mai vedem ca "baiatu invata pt licenta" si apoi nu scrie nimic la licenta ci plateste pe cineva sa i o faca...etc,etc....Era tot timpul busumflat, si nimic nu ii convenea ca doar "erau lucruri lumesti"....Iach!
|
Da, totul cu masura!
Drept sa-ti spun, si eu la randul meu m-am saturat de glumele care se fac pe seama situatiilor, care de fapt necesita o stringenta rezolvare. Am ajuns sa radem de noi, in loc sa amelioram situatiile deranjante din societate. Glumele acestea isi aveau rostul in vremea lui Ceausescu, caci era greu de miscat in front si era un mijloc de supravietuire intr-o perioada f tensiontata, dar au devenit un mijloc de franare a progresului spre bine in societatea actuala romāneasca. Nu se rezolva nimic doar cu gluma.