View Single Post
Vechi 14.05.2009, 14:17:59
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Sunt de cord cu tot ce scrii si le-ai scris mai bine ca mine. Merci de complectari - eu nu am mai avut rabdare sa-l iau asa la bani marunti pe Emnuel de data asta.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asta cu accidentul de munca e cea mai tare faza care mi-a fost dat sa o aud..o sa deschid o colectie.
Cel putin de cand citesc topicul asta..
Ai link -ul la postarea originala a lui Emanuel?
El a zis doar chestia ca daca mor in mediu nepropice, nu e crima ca nu e vina barbatului, undeva in discutia noastra la 'ce cauta femeia tanara in dreapta la barbati', la 'Nunta'.
Bine ca n-a zis ca e pacatul tot al femeii, ca doar in vaginul ei mor, nu? Criminala, auzi, sa omoare bietii spermatozoii.. lol Si nu l-am mai intrebat ce s-ar intampla cu ei daca nu ar avea acel mediu ingrat, ar trebui sa conceapa doua sute de milioane de copii, cu un singur ovul, sau sa produca si femeia toti atatia ovuli?

Expresia cu accidentul de munca a fost a mea. :o)

Multumesc de precizarile cu sfaintii parinti care mai au si teleogumene si pareri personale (se pare ca nu e acelasi lucru, teleoguma e cand cred mai toti dar nu s-a dogmatizat pt ca nu are baza sriptuarica, parere e cand o au doar unii) si se mai si contrazic. In rest din teologii de pe aici nimeni nu prea a avut curajul sa imi scrie negru pe alb ca nu e inventia mintii mele intunecate de occident si de ecumenism. ;-)