View Single Post
Vechi 14.05.2009, 17:20:36
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ce spui tu acolo e curs de vrajitorie si superstitie nu invatatura de credinta ortodoxa.
ce ma? ce superstitzie? tu shti ce e aia superstitzie? shi ce legatura are superstitzia: vineri, 13, pisica neagra, shireturi unu pe stanga unul pe dreapta, ciorapi unul pe fatza unul pe dos, daca e martzi e belgia, ori daca imi dau copiii la moloh o sa imi fie bine... ca asha spun unii ca o sa aiba noroc in dragoste sau viatza lunga dupa cum le iese in cafea sau in palma sau cum se aude in ghioc... deci ce au astea, superstitziile cu ce am zis/scris eu dupa cum am priceput de la Hristos-Dumnezeu shi sfintzii Sai, parintzii noshtrii? ce? ca tzi-e frica sa recunoshti ca au dreptate? poi e vorba de fiul pacatului care intrand satana in el shi zicand "nu te teme, te voi ajuta" sa huleshti shi sa ucizi pe Dumnezeu ori sa pacatuieshti mai ceva ca inainte sa capetzi o fire foarte scurta ca a dracilor op fire scapi in BAR-ura'shti shi dai cu bata- razbuni, deci o fire scurta de tip lepadatura... caci socoteala e grea...
Reply With Quote