View Single Post
Vechi 19.01.2006, 08:42:06
Mircea
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de alecsandru
Citat:
Īn prealabil postat de Mircea
Nu am mai uramarit daca toti credinciosii din Ardeal au acceptat ca mitropolit pe cel ales de Sinod. Un coleg m-a intrebat despre asta, el e neoprotestant si zicea ca daca vor fi doua mitropolii nu va fi bine. Ce stiti despre asta? Eu cred ca, daca au fost alegeri corecte, toti trebuie sa se supuna hotararii sinodului si sa accepte autoritatea noului mitropolit. Doamne ajuta.
Nu se imparte nimica! Asta-i clar! Este vorba despre o organizare administrativa! Care v-a avea drept urmare o sporire a credinciosilor, pe toate planurile, sub toate aspectele, parintii au facut aceasta pentru o mai buna pastorire! Asta-i tot!
Oare normalitatea nu este aceea care tinde spre bine, nu spre distrugere! Oare nu-i normal ca sa-ti doresti sporirea duhovniceasca a pastoritilor tai, a fiilor tai duhovnicesti, a oamenilor in general, pentru ca omul este creat dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu!? Iar daca parintii sunt pastori de oameni asupra carora este harul Duhului Sfant, nu este normal si evident ca toate actiunile lor, duc la o crestere spirituala, morala si implicit materiala a fiilor duhovnicesti, a pastoritilor, a oamenilor din acele locuri, inclusiv printr-o mai buna chivernisire a bunurilor spirituale dar si a celor mai pamantesti, materiale, adica si prin organizare administrativa, si toate acestea in,prin si din iconomia Duhului Sfant!?
Doamne ajuta, sper sa fie totul bine:D
Reply With Quote