View Single Post
Vechi 14.05.2009, 18:16:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
(Nu te-ai putut abtine, nu?? Nu s-a demostrat ca sunt reale, nu s-a demonstrat ca sunt false... nu se stie. Dar concorda cu realitatea.)
Care realitate?
Cand aduci acuzatii trebuie sa ai si argumente, nu sa arunci cu piatra pe urma sa chemi pe altii sa o scoata ca in vorba cu nebunul..

Sau ca in bancul ala:
"Stii de ce se ascund elefantii in cires?
Ca au ochii rosii.
Ai vazut elefant in cires?
Nu.
Vezi, ce bine se ascund?"

Ia sa vedem cum demonstrezi tu ca nu sunt elefanti in cires..

Citat:
Miscarea anticip nu a fost coordonata de cine spui.. este doar o iluzie.
Nu este o iluzie. Sunt inregistrari, materiale, etc.

Citat:
Parerea mea este ca cineva s-a folosit de miscarea anticip pt discreditarea Bisericii Ortodoxe in totalitate.
Am si eu banuieli in directia asta mai putin partea cu "in totalitate" ca nu vad asa ceva posibil.

Citat:
Sunt multe subiecte care ard si Biserica ar avea un cuvant de spus: miscarea ecumenica, apostazia ("crestini" cu care am vorbit neaga Sf. Treime, existenta iadului etc..), avortul (care atinge cote alarmante, suntem "fruntasii" Europei la avort) etc.
NU am auzit sa se vorbeasca pe aceste teme.
Oamenii aceia au fost "invitati" sa vorbeasca despre cip-uri, au fost impinsi subtil spre o anumita cale.. ca sa ajunga in pozitia in care pot fi usor ironizati.
Noi nu trebuie sa aruncam cu pietre in ei, pentru ca am face jocul celor care sunt oricum impotriva ortodoxiei.
Nu au fost impinsi, au intrat de buna voie si banuiesc cu anumite intentii nu prea ortodoxe..
Unii au fost si pacaliti pentru ca au avut incredere in niste indivizi care se tot dau mari patrioti si nationalisti insa sunt cel putin suspecti dupa cum s-a vazut ca stiu sa imparta biserica in "pro" si "contra" unor nimicuri sau chiar oameni care pana ieri mai toti ii respectam neconditionat.
Reply With Quote