Citat:
În prealabil postat de icjulian
Cat despre cip-uri : sa-mi explice cineva , adica sa-mi spuna motivul adevarat , pentru care apare pe cip-uri EXACT nr. 666 si nu , de exemplu , 777 sau 888 sau alta succesiune de cifre .
|
Da, as vrea sa vad si eu exact unde apare pe ce cip "exact nr. 666".
Citat:
Am citit o gramada de articole si pe net si prin ziare despre cip-urile din pasapoarte , insa niciunde nu am gasit o aprobare expresa a folosirii lor sau o condamnare expresa a folosirii lor din partea Sf. Sinod al BOR sau al Bisericii Universale Ortodoxe ( adica un sinod ecumenic ) .
|
Dar pentru calculator ai aprobare expresa de folosire? Internet? Telefon mobil? Buletin? Pasaportul "nebiometric"? Masina de spalat? etc.
Citat:
Dupa parerea mea , cert este un lucru : ni se face o sugestie . Adica acceptati nr acesta pe pasapaoarte azi , maine pe buletine si intr-o buna zi si in bratul drept sau in frunte .
|
Nu e parerea ta, este parerea unora pe care au reusit sa o induca pe baza ideii defecte de origine protestanta ca viata spirituala si credinta se reduce la un soi de proces psihologic.
Cu alte cuvinte, logica e urmatoarea: omul nu merge la biserica, dar
daca este convins ca "cipusorul" e al' dracu' si
daca dracu' alege "cipusorul sa fie "semnul fiarei", atunci omul gata, renunta la televizor, la iesirea la iarba verde cu gratarel de duminica dimineata si restul placerilor si isi pune gatul la taiere numa' sa nu primeasca "cipusorul".
Hilar.
Da' ce te faci daca dracu' e mai smecher si nu o sa foloseasca cipusoare si o sa treaca la chestii mai putin tehnice cum ar fi un tatuaj pe mana/frunte?
Sau ce te faci daca berea si micii is mai tari decat propaganda anti-apocaliptica prin care matale il sfatuiesti sa fuga de cipusor?
In definitiv il doare la basca de pe acum de Evanghelie si domnul Hristos, daca ii vorbesti de moarte iti zice "cine stie ce va fi de fapt..nu s-a intors nimeni sa zica", crezi ca "bau-bau vine Apocalipsa" o sa-l sperie asa tare?
Citat:
Ideea psihologica e clara : daca l-ai acceptat pana acum , ce te mai impiedica sa-l accepti de acum inainte ?
|
Ideea duhovniceasca ar fi sa citesti Apocalipsa, macar capitolul 13
in intregime, si sa vezi cine
NU se inchina fiarei si ai sa vezi ca nu este o chestiune
"psihologica".
Citat:
Credeti-ma , sunt multi care stiu sa " suceasca " legea lui Dumnezeu asa incat sa spele creierele multor oameni ( ceea ce se face de ani buni in lume ).
|
Creierele caror oameni? Credinciosi? Cat de credinciosi? Ce fel de credinta?
Citat:
Pe mine m-ar interesa textul hotararii Sf. Sinod al BOR relativ la aceste pasapoarte , atentie , textul hotararii si nu comunicatul Biroului de Presa al Patriarhiei . Daca site cineva unde exact il gasesc pe net , sa-mi trimita si mie link-ul .
Doamne ajuta !
|
O tzipat FOR -ul deja dupa procesul verbal, cu aere si fitze cu "nu recunoastem daca.." de parca
canonic sunt in masura sa recunoasca ceva sau nu..
Si cred ca asteapta si acum un raspuns. Asa ca aseaza-te si tu la rand.