View Single Post
Vechi 14.05.2009, 21:39:50
eu-cristina83 eu-cristina83 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2008
Locație: Undeva in minunata Romanie
Implicit

[quote=CosminPopescu;137811][quote=Sinner;137775]
Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Am vazut ca Lazarus tot comenta ieri despre parintele Teodosie...a gresit ,sa-i taiem capul?NU!

Îmi e și jenă să citesc toate gunoaiele ce au scris unii pe aici, dar trebuie să pricepeți un lucru, sau mai multe:
- acuzele sunt aduse de un individ care a renunțat la seminarul teologic, iar ce facultate a mai făcut el apoi, a fost numai de nota 5. Putea să facă un reportaj despre cât a plătit dânsu să primească slujba aia la gazeta lu pește.
- individul nu este pe listele facultății de teologie, nici la altă facultate din cadrul Universității Ovidius din C-ța, asta înseamnă că acuzele sunt defapt niște minciuni.
- același om, sau gazata pt care muncește au mai avut atacuri la adresa BOR

Și până la urmă de ce nu întreabă lumea ce părere are despre ÎPS Teodosie, pe omul de rând, nu pe seminariștii sau popii care atentează la funcția de episcop. Așa e la noi, nu are nimeni răbdare să moară șefu înainte să avanseze în grad, și inventează tot felu de minciuni despre șpagă, masonerie, etc.
Frumos spus. Bravo, ai pus punctul pe I