View Single Post
Vechi 14.05.2009, 23:03:05
Trandafir_Alb's Avatar
Trandafir_Alb Trandafir_Alb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.04.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Unhappy

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
As fi curios sa ascult si eu argumentele alea..

Ce sa-ti faca..ramane de vazut.
Daca raman lucrurile asa si se introduc pana la urma, mare lucru nu au ce sa faca, doar ca o sa ai probleme o perioada..pana ai sa-ti dai seama ca viata merge inainte cu buletin electronic cu tot, nici mai buna nici mai rea, oamenii merg la biserica, fac in continuare fapte bune, se spovedesc, se impartasesc, etc.

Pai da, viata merge inainte si cu cip, nu cred ca o sa moara cineva cu cipul bagat in buletin, dar e vorba de felul in care va continua acea viata. De ce sa accept eu pana la urma acel cip si nu sa accepte ei ca sunt persoane care nu vor buletine cu cip? Nu e vorba de libertatea omului aici? Un dar nepretuit pe care ni l-a lasat Dumnezeu?
Pana acum s-a putut fara cipuri, acum, brusc e nevoie de ele ca fara ele nu existam??
Nu asta e ideea, cip intai in card, apoi in pasaport apoi in buletin, adica sa te obisnuiesti cu ideea de a fi controlat?
Presupunand ca porti numele unui sfant, sa-ti pui numele pe un buletin cu cip (care cotine si 666-ele) nu inseamna sa te lepezi de acel sfant si de aici toate se tin lant?
Daca si acum cineva se mai indoieste de cuvantul lui Dumnezeu din Biblie...