Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu, eu am vorbit de superstitii in general.
Poti sa ai crucifixe in casa, si Biblia pe masa, icoane si toate sa nu-ti foloseasca mare lucru decat pentru a face lucrari necurate.
A se vedea cu vrajitoarele.
La fel si cu interpretarile aiurea ale Sf. Scripturi..
|
De acord.Am sa-ti dau si interpretari din Sfinta Scriptura ale Sfintilor.
Citat:
Nu cred ca paralela este cea mai buna. De obicei cei care isi pun intrebari despre virtutea altora (cum faceai tu) o pierd din vedere pe a lor.
|
De acord,cu exceptia celor puse in paranteze...Afirmatia era retorica,cu scopul de a arata ca traim vremuri grele,similare poate celor din vremea Sfintului Ilie....caci de altfel eu stiu citi ortodocsi mai sint in lume,...sint 19.735 si acum o mama mai naste inca 2 gemeni in Zair si sper ca inca unul in commonwealth cit de curind...vezi ca este o gluma si sa nu incerci sa mai ma ispitesti,ca sa nu mai adaugi inca un pacat la panoplia celor nespovedite inca...
Citat:
Corect, daca nu esti de acord cu unii care se cred "crema" ortodoxiei si vazatori cu duhul lor cucernic, si nu vorbesti limbajul lor de lemn, esti "ecumenist", "tradator", "mason", etc.
Cred ca in felul asta se vede destul de limpede "duhul" care se ascunde in spatele unora din sustinatorii unor astfel de "profetii".
Personal, prefer sa vad ce se intampla decat sa vorbesc pe altii de rau in avans, arogandu-mi nu stiu ce duh profetic..
|
Exagerarile nu sint bune,de acord,extremele iar stim ale cui sint...si ecumenismul si anti-ecumenismul.Eu cred ca trebuie sa ne situam pe calea de mijloc,cea batatorita de oamenii mintuiti,Sfintii Parinti...dar si de oamenii induhovniciti din zilele noastre ( recunoscuti dupa viata lor dar si dupa cuvintul cu putere )...pot fi si ierahi,cu atit mai induiosator si minunat.
Da,ai dreptate...nici eu nu as dori sa ma faca cineva ecumenist,tradator,mason...grele cuvinte.
Daca imi dai timp,o sa-ti arat eu profetii de-ale Sfintilor despre vremurile de acum si cele care vor veni...
Citat:
N-am de unde sa stiu care e problema ta, dar o defectiune pe undeva merita luata in considerare de catre fiecare.
|
F bine ai spus aici.Amindoi cred ca avem o gramada de probleme...inchei mesajul in aceasta nota optimista.