Cred ca problema la barbati tine mai mult de mandrie,decat de necesitate,mai este si fenomenul acela cu cat ai mai mult,cu atat ai vrea mai mult,cu cat ai mai putin cu atat pofta se diminueaza.Si sotul meu mi-a spus ca exista o oarecare durere la nivelul t....datorita abstinentei,dar mi-a explicat destul de frumos,intr-o maniera mai degraba biologica decat cu tendinta impunerii.Asta a fost la-nceput cand fiinta simte mai mult nesat,de-atunci nu s-a mai intamplat,eu nu l-am restrictionat in mod abuziv ci cu timpul a invatat cam care este ritmul preferat si de mine si s-a conformat.Am observat ca aceste necesitati tind sa capete o forma mai activa sau mai pasiva,in functie de ritmul cu care este corpul obisnuit,ca atare cu cat i se ofera mai des,el simte nevoia implinirii mai des,si cu cat i se ofera mai rar,el simte nevoia implinirii mai rar...este destul de simplu,intr-un fel.Dar sa nu uitam ca,capacitatile barbatilor in aceasta priviinta nu sunt asemanatoare cu ale femeilor,si deci,trebuie intelese diferentiat.Totusi,barbatul este cel nascut cu instinctul perpetuarii speciei...Sa fim mai intelegatoare noi femeile,si barbatii pot deveni pe parcurs,exclus categoria de barbati egoisti care nu vor decat sa abuzeze sub orice chip si sub orice forma.
|