1.In primul rind ma bucur sa aud ca totusi problema exista...nu-i doar a mea.
2. Ce te faci daca duhovnicul iti permite neabstinenta sexuala?
3.Da sint impartit intre cele doua lumi. Dar care dintre noi nu-i? Toti traim asa.
4. Concluzionezi draga al4eu (mi-ar place sa pot sa-ti spun pe nume)prea iute ca-mi caut motive sa cedez sau sa nu ma abtin.
5.Acum daca ai putin timp reia mesajele mele si vezi de unde reiese ca eu nu-s convins ca postul ar trebuii facut cum trebuie cu abstinenta in toate partzile; fiindca eu unul nu am afirmat asa ceva. Am intrebat cum rezolva altii problema pe care se pare ca o am doar eu asa tare si inca 2 ceva mai discret:). Asa ca eu nu astept raspunsuri care sa-mi placa sau usor de acceptat ci un sfat practic....pe care in continuare nu l-am primit (abstractie facind dusurile reci recomandate din auzite nu din practica si fasconalul)
Va rog sa ajutati cind puteti fara sa ma mai clasificati, acuzati, incadrati intr-un anumit tipar (direct sau indirect)Sint convins ca toti sinteti mai crestini ca mine si eu sint doar o parodie de crestin...atita doar, ca se pare fiecare sintem convinsi de aceasta pozitie a noastra
|