View Single Post
Vechi 15.05.2009, 09:50:24
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu stiu ce ai inteles tu din afirmatia asta, mie mi s-a parut ca parintele totusi se opune isteriei cu "666" insa in mod evident reporterul impinge lucrurile pe panta asta (a isteriei) mai departe si reuseste totusi sa obtina intr-o oarecare masura si ceea ce doreste, insa oferind niste informatii care n-au legatura cu realitatea.

Asta este ceea ce numesc penibil, n-am nimic cu parintele.

Nu e prima data cand se intampla asa ceva, si cu alti parinti s-a incercat tehnica asta si din pacate cu unii a si reusit.
Alin, sunt convinsa ca imi vei diseca din nou raspunsul pe capitole si imi vei da replica. Nu-i problema...esti liber sa o faci. Nici nu voi cauta sa iti arat ceea ce nu vrei sa vezi..si nevazand.. spui ca nu exista. Dar uite ca sunt unii care vad!! si mai mult decat atat ceea ce vad nu le tulbura pacea interioara pentru ca stiu ca viata este un DAR. Azi esti, maine nu..nu e important cand mori ci [COLOR=Red]cum[/COLOR] mori. Asa cum frumos spunea Lavrentiu pe undeva, sunt unii ce se tem sa recunoasca ceva ce le-ar darama "idealul" fomat de ei..Decat sa spun, Doamne am fost orb si nu am vazut..mai bine spun "NU exsita". Eu nu voi incerca sa combat nicio parere..stii de ce? Nu din lasitate, nu ptr ca nu-mi pasa, nu ptr ca sunt eu mai desteapta decat voi si vezi Doamne am oarece capacitati...ci fac acesta dintr-un motiv simplu:
Daca parintii rugatori nu v-au putut "convinge" sa deschideti ochii, sa vedeti dincolo de ratiune..cu atat mai putin voi reusi eu, care nu sunt decat o mana de pamant. Daca voi continua discutia nu fac decat sa umplem acest topic de pagini...sa pierdem timpul...[COLOR=Red]sunt convinsa ca nicunul din noi nu se va lasa convins in veac de ceva ce eu as putea spune!!! Daca ar dori sa afle adevarul, nu ar sta aici langa una ca mine si ar "emite presupuneri"...ci ar alerga la duhovnicii adevarati si ar spune deschis: Parinte eu pe asta NU o inteleg, explica-mi! dar preferam sa stam aici , in virtual si sa facem pe X eretic...e mai simplu... Nu-mi pasa ce ganditi despre mine (Doamne iarta-ma!) atat timp cat ceea ce [/COLOR][COLOR=Red]voi ganditi [/COLOR][COLOR=Red]NU imi poate schimba inima si ratiunea. A incerca sa faci lumea sa te inteleaga, nebunie curata este...mi-a spus parintele Iustin..nu lumii trebuie sa ii dovedesti ceva, ci tie insuti si Lui Hristos! [/COLOR]
Bucurie si Hristos a inviat!
Reply With Quote