Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Si ce esti asa agresiv? Daca ai dreptate, de ce nu poti discuta calm?
"Argumentele" tale nu au coerenta. De ce nu poate exista iubire fara exprimarea ei prin gesturi?
Daca singuratatea e urmarea pacatului, atunci calugarii ce sunt?
Starea naturala trebuie sa o depasim caci ea inseamna inclinatia spre desfatari. Daca tie nu-ti convine ca Parintii au vorbit despre necesitatea infranarii simturilor, macar nu rastalmaci sensul acestei expresii cu teologia ta de buzunar.
|
Mai teolog de buzunar esti tu!Petre Tutea vorbea de morala dogmelor care e absoluta si morala normelor cea facuta de oameni asa ca tine.E oprostie sa traiesti in mod impersonal iar adevaratii parinti nu au spus ceea ce tu sustii.Nimeni nici par Ilarion Argatul nici Par Iustin Parvu par Cleopa si ceilalti nu au condamnat ceea ce tu condamni cu atata vehamanta.Sectantii si tu care sariti de la una la alta nu vreti sa vedeti lucrurile asa cum sunt.in ceea ce priveste calugaria am fost suficient de explicit ea este o asumare un juramant chipul ingeresc dar nu creat de Dumnezeu la facerea lumii.Oameni se misca prin gesturi se simt prin emotii iar comuniunea trupeasca fireasca e una si cea pacatoasa alta .Mai citeste intai si pe urma vorbeste .tie ti se potriveste cuvantul din evanghelie Vai voua carturari si farisei fatarnici ca inpovarat pe om cu poveri de care voi nu va atingeti.Nu cred ca as fi mrat sa stiu ca aici uni fac pe sfintii si in lume "rupeti cluburile "asa de frunza...
citeste nici scriptura nu condamna ceea ce tu condamni iar cuv scripturii e lege si nu parerea unui parinte sau mai multi foare exigenti .Ia mai du-te si canta si la alta masa...

apropo tu si cei ca tine sunteti cei agresivi!