View Single Post
Vechi 15.05.2009, 11:08:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Dor de Dumnezeu - Nicoleta C.

Ține-mă Doamne nu mă lăsa / Un fir de nisip să fiu în palma Ta / Să mă topesc de dragul Tău / Să mă fac potirul Tău / Ține-mă Doamne nu mă lăsa / Să mă depărtez în ceața grea / Te-am supărat adânc și amar / Nu mă lăsa să Te rănesc iar / Ține-mă Tu în palma Ta/ Ca pe o picătură mică de nea / Să mă transform în lacrimă fierbinte / Ce spală a patimilor biruințe / Ține-mă Dumnezeul meu ceresc / În palmă ca un solz de pește / Ca o filă uitată de poveste / Ca pe un fir de busuioc / cu ahiasmă botezat. / Toată încrâncenarea și durerea / Și tot ce a fost rău și greu / Alungă-mi Tu din sufletul meu / Și învață-mă să Te iubesc / Dulce Mântuitor ceresc. / Scoală inima din boală / Mintea cea bolnavă o spală / Și mă primește așa rănită / Așa de obidită și necăjită. / Mă doare sufletul și inima / Că m-am îndepărtat de Tine iar / Am nevoie de tine iubirea mea / Nu crede ranchiunii ce Te acuza / Sunt doar frunze răsfirate / Și nu sunt ale mele adânci șoapte / Vreau să fiu umila sluga Ta / În pace să fac voia Ta / Pentru alții să trăiesc / Pe Tine să Te iubesc / Să-mi petrec zilele în rugă / Post și fapte bune / Ca să mă mântuiesc / Și in veac să sorb cu nesaț / Dulce vederea Ta .