View Single Post
Vechi 15.05.2009, 13:06:16
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
poi Jenica draga, sa nu uitzi cand te rogi shi prooroceshti sa portzi capul acoperit... pentru ingerashi... shi fusta peste genunchi ca doar tu ne-ai sfautuit bine de Parintzi... asta ca sa nu pofteasca ala insemnat cu 666 ca sa te faca cioarba de potpotroace din colpanele shi ochishorii tai... eu credeam ca Eduard e fiul tau... asha parca am intzeles, of le-am incurcat ca CristiBoss paraca scria in contul copilului... nu mai shtiu...
Domnule draga, pentru mistocareli de-astea ieftine nu e nevoie sa intram pe un forum ortodox. Nu ti se pare ca ai cam gresit adresa?

Of, cat de bine stim sa scoatem in paiul din ochiul altuia! Problema e ca folosim bata din propriul ochi pentru asta!

In alta ordine de idei, Alin, ca tot vezi atat de adanc in sufletele noastre - poate la fel de bine ca "Cel ce cerceteaza inima si rarunchii?", oare in sufletul tau vezi pacea? Si daca da, atunci cum se poate ca roada mesajelor tale, ca si a mesajelor mele, sa fie cearta?

Sa ne ierte Hristos pe amandoi, mai ales atunci cand avem senzatia ca ortodoxia celorlalti trebuie sa o judecam prin propria persoana.

Spunea undeva Sfantul Maxim un cuvant dumnezeiesc care suna cam asa: "Dumnezeu masoara indumnezeirea sfintilor Lui cu smerenia Lui".
Reply With Quote