View Single Post
Vechi 15.05.2009, 13:17:10
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Lavrentiu

Domnule draga, pentru mistocareli de-astea ieftine [COLOR=deepskyblue](ce am mishtocarit shi ce am scos la vanzare? sau pricepi dumneata absurd, poi nu am jignit-o cu nimic pe Jenica ci mi-am aratat prostia mintzii mele care retzinuse prost ca Eduard era contul creat de copilul ei, ce ai priceput dumneata?)[/COLOR] nu e nevoie sa intram pe un forum ortodox. Nu ti se pare ca ai cam gresit adresa?

Of, cat de bine stim sa scoatem in paiul din ochiul altuia! [COLOR=deepskyblue](deci vezi jenica draga cum inca mai avem barne destule unii in ochisori? ca eu o vreme am uitat shi cum te cheama din lapsus)[/COLOR]Problema e ca folosim bata din propriul ochi pentru asta!

In alta ordine de idei, Alin, ca tot vezi atat de adanc in sufletele noastre - poate la fel de bine ca "Cel ce cerceteaza inima si rarunchii?", oare in sufletul tau vezi pacea? Si daca da, atunci cum se poate ca roada mesajelor tale, ca si a mesajelor mele, sa fie cearta?

Sa ne ierte Hristos pe amandoi, mai ales atunci cand avem senzatia ca ortodoxia celorlalti trebuie sa o judecam prin propria persoana.[COLOR=deepskyblue] (aici zici foarte bine catre altcineva deshi in acelashi mesaj pe mine ma trimitzi la plimbare, nu e cam ciudat?)[/COLOR]

Spunea undeva Sfantul Maxim un cuvant dumnezeiesc care suna cam asa: "Dumnezeu masoara indumnezeirea sfintilor Lui cu smerenia Lui".[COLOR=deepskyblue] (corect, deci iata etalonul smereniei... Dumnezeirea, shi negasind smerenie shi iubire, ce sa faca Domnul ne iarta ca pe nishte fiii buni deshi noi suntem intotdeauna rai... de frica iudeilor fireshte)[/COLOR]
Reply With Quote