Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 15.05.2009, 14:12:00
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de monica.miholca Vezi mesajul
Pardon, eu am spus asta, nu anna. Dar acum nu e bine nici ca ii tolerez? ca pana acum era vorba ca am fi intoleranti, noi crestinii ortodocsi. ziceam ca nu pot sa iubesc desavarsit asa cum ne cere Mantuitorul nostru. si e o afirmatie singulara, a mea. acuma nu te mai tot lega de chestia asta.

Oricum, daca tu esti adept New age, nu avem cum sa te convingem ca e o miscare antihristica, care il asteapta si pregateste venirea Antihristului. si nu sunt afirmatiile mele, sunt afirmatiilor parintilor care chiar stiu sa deosebeasca lucrurile.
Ba a scris si Anna daca citesti atenta postarile din urma.
Nu pot sa nu ma leg tocmai de esentialul aspect al ortodoxiei,in primul rand:Dumnezeu semnifica IUBIRE!
Orice alte argumente si justificari pica tocmai in fata acestui aspectutem filozofa si predica pana maine despre Dumnezeu,daca nu stim sa IUBIM!
Eu nu sunt adepta nimanui,decat a lui Dumnezeu si Ii respect si iubesc creatia in toate formele sale.
Vrei sa iti spun ce semnifica aceasta tolerare despre care vorbesti tu?Inseamna o mare dovada de EGO,de autosuficienta,de a trai cu impresia de superioritate:noi alesii,iar ei ereticii pe care ii toleram pe langa noi.Daca nu reusesti sa intelegi aspectul acesta,atunci nu pot sa iau cuvintele tale decat ca pe o vorbarie in vanompoasa,dar lipsita de esenta!
Reply With Quote