View Single Post
Vechi 15.05.2009, 14:57:56
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elom Vezi mesajul
Conform Bibliei, japonezii comit o mulțime de păcate.Atunci cum de nu-i pedepsește Dumnezeu. În afară de bombele atomice și de sentimentele anti-japoneze din China și Coreea (aceste sentimente și le-au făcut japonezii cu mâna lor, comițând atrocități), și cutremure (Japonia se află într-o zonă seismică) nu știu să se fi abătut prea multe nenorociri asupra Japoniei. Multă lume are o părere bună despre japonezi. Dacă așa stă treaba, mai pun o întrebare: dacă japoenzii au o situație așa de bună, de ce bizantinii și rușii, care erau mult mai credincioși ca japonezii au pățit atâtea năpaste?
Pe principiul asta, Romania trebuia sa fi disparut de pe harta de ceva vreme. Mai ales ca e o tara majoritar ortodoxa care comite pacate-infractiuni in fata lui Dumnezeu, avand cunostinta adevarului si refuzand sa-l urmeze.

Cineva spunea ca Germania s-a pocait de atrocitatile comise in secolul trecut si de aceea Dumnezeu i-a sters pacatele si i-a permis sa evouleze in scurt timp de la ruine la civilizatia care se vede astazi. Romania cand se va pocai?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote