Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 15.05.2009, 16:43:33
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Eu stiu despre existenta duhurilor intunericului sau demoni cum vrei sa ii numesti,printre noi,despre ingerii de lumina,care deasemenea se afla aici si despre aceasta lupta.
Dar asta nu semnifica faptul ca lumea aceasta apartine lui satan.
Stiu si de puterea acestor taine si nici nu le-am contestat vreodata.
Doar ca ceea ce damnati voi ca fiind erezie,cel putin din ce ati scris anterior,nu contravine lui Dumnezeu,dimpotriva!
Pai daca lumea nu ar fi stapanita de satan, atunci noi de ce/cine ne eliberam prin credinta?

Sf. Pavel spune f clar:"Căci lupta noastră nu este impotriva cărnii și a sângelui, ci impotriva Începătoriilor, împotriva Stăpâniilor, împotriva Stăpânitorilor acestei lumi de intuneric, împotriva duhurilor răutății e care sunt în stihiile cerești."
Reiau: stapanitorii acestei lumi de intuneric.

Caci lumea in care traim este una a intunericului.. pana si in rugaciune spui: "Si ne daruieste noua ca sa trecem toata NOAPTEA ACESTEI VIETI cu inima veghetoare si curata, asteptand luminata si sfanta zi a Unuia Nascut Fiului Tau, a Domnului, Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, cand va aveni cu slava pe pamant sa-i judece pe toti si sa plateasca fiecaruia dupa faptele lui."

Eu am dat in alt mesaj cateva citate, dar in mai multe locuri in Biblie se indica faptul ca stapanitorii lumii acesteia sunt diavolii.
Reply With Quote