Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 15.05.2009, 16:45:38
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Invataturile lui Hristos contravin cu invataturile new age-istilor..... ei practic si-au creat propria lor invatatura, new age-ismul e ca o secta! Nimeni nu a spus sa dispretuiesti creatia lui Dumnezeu dar nici sa slavesti creatia mai presus de Dumnezeu. Crestinii lupta pentru a pastra invataturile lui HRISTOS nu pentru a se da mai presus decat altii sau pentru ca se cred alesii lui Dumnezeu!
Asta e si scopul masoneriei: sa creeze o religie mondiala care cica uneste toate religiile, pentru a da impresia ca aduce pace in lume si asta numai pentru a pregati venirea lui Antihrist! Asta nu e paranoia, habotnicie sau mai stiu eu ce... ci e o realitate! Cautati mai multe despre cei care au contribuit la infiintarea new age-ismului si o sa vedeti ca multi dintre ei erau anticrestini desavarsiti prin invataturile lor... nu exista mai multe cai care duc spre mantuire, ci numai una.
Un film despre demascarea new age-ismului: http://www.youtube.com/watch?v=xuCme1afcuw (vedeti ca sunt mai multe parti)
Reply With Quote