Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Am citit și ultimele postări de pe pagina ta și am apreciat mult faptul că ai renunțat la acele inseme sataniste căci vorba aceia ...dacă ești ateu înseamnă că nu crezi în nici o forță supranaturală nu?
|
Despre ce insemne vorbesti?
Citat:
Un singur lucru vreau să-ți mai spun și promit că voi sta departe de postările tale.Cineva foarte drag mie era asemenea ție.Lucra în presă și cum afla un preot care făcea o boacănă scria (ca să aibă subiect de prima pagină) și scria și se vindea ziarul celor cu bani și interese.Făcea aceasta pentru un salariu de nimic și era ca și tine și agnostic și ateu și tot ce vrei tu.Până într-o zi...când s-a abătut necazul asupra lui.Nu mai vreau să continui povestea căci încă nu s-a sfârșit.
|
Daca intelegi ca nu cred in Dumnezeu atunci intelegi ca nu cred nici in retributie divina, sau cum vrei s-o numesti. Asta inseamna ca pilda ta este totalmente inutila.
Citat:
Nu-ți bate joc de cele sfinte dragul meu copil și nici de acei care cred în Dumnezeu.
|
Cine merita sa fie luat in ras, va fi luat in ras, mereu. Eu o fac separat de forumul asta, aici sunt ca sa pun intrebari si ca sa dau replici.