Citat:
În prealabil postat de sergiu
Am citit posturile de pana acum si ce mi se pare incredibil e cum nimanui nu i-a venit in cap sa-l intrebe pe acest "emitator de adevar" alinb el ce argumente are? Pe ce se bazeaza zeflemeaua lui? Pe cine de fapt reprezinta acest nick
aici pe forum??
Nu mai citisem niciodata posturile tale dar te-am mirosit din primele postari pe acest thread. Dupa ce am vazut ce ai mai scris dar mai ales cat si cum ai scris mi-a devenit destul de clar cam cine esti si pe cine slujesti. Am inteles de unde vine "neoboseala" ta. Cine te mana. De unde vine mandria ta, cum i-i privesti pe toti de sus...
Dar ce nu stiai tu este ca si tu faci parte din lucrarea lui Dumnezeu!
Tu de asta existi aici pe forum, ca sa intaresti credinta celor care cred!
PS Stii cand vei avea o minima sansa de credibilitate? Atunci cand voi vedea la semnatura ta o rugaciune, o chestie care sa sugereze ca esti crestin! Pana atunci...
|
Sergiu
Parerea mea este ca conform regulilor de proceduri legale in tribunal ,de exemplu, nu AlinB ci voi, impreuna mai ales cu Antonia trebuie sa dovedeasca ca aveti dreptate si sa dovediti IN PREZENT, nu in viitor(CARE NU EXISTA) prin fapte afirmatiile pe care le faceti
AlinB are tot dreptul sa fie zeflemitor(unealta buna de altfel pentru trezirea constiintei). Chiar si asa el continua sa o faca in limitele bunului simt.
Te rog sa demonstrezi tu, PUNCTUAL, si in FAPT ca ceea ce se sustine pe acest topic
este o abratie si faptul ca 666 nu este confuzia secolului
Este o mare greseala doar sa crezi fara sa cercetezi deoarece:
"vor veni foarte multi profeti mincinosi care vor spune, uite acolo este Iisus, ba nu acolo!,...nu, nu, Acolo!"
si banuiesc ca nu vrei sa te alaturi celor care vor intoarce capetele ca gainile in toate directiile, nu?
Doamne Ajuta!