Citat:
Īn prealabil postat de scrabble
Asta e natura internetului iar cine nu o intelege este condamnat sa isi puna intrebarile pe care ti le pui tu.
.
|
Este adevarat ce spui tu aici scrabble, dar uite eu tocmai asta nu o inteleg. De ce iti/va irosesti timpul criticand sau nu un om cand e mult mai simplu sa mergi direct la el si sa ii spui. Uite asta eu nu o inteleg, explica-mi de ce ai spus astfel. Eu iertat sa-mi fie vad acest comportamnet un lipsa de curaj si maturitate! Ne ascundem dupa un gard si tragem cu prastia...ucidem dar o facem fara a avea "nevoie de glorie" Deh..nu conteaza cine sunt ci ceea ce spun..Stii de ce aceasta intrebare persista in mintea mea? Pentru ca nu e vorba doar de combatere ci si de discreditare! Cel putin asa vad eu lucrurile.. poate gresesc..nu sustin ca am dreptate. dar dintr-o minte simpla se naste o intrebare simpla.

De ce imi irosesc timpul incercand sa combat un lucru de la distanta cand pot merge direct la radacina lui? Daca ceea ce sustineti este gresit si sunteti convinsi de asta, nu e mai simplu sa mergeti sa il "luati de guler" pe parintele Iustin si sa ii spuneti inceteaza cu prostiile??? Decat sa va piedeti timpul cu unii ca mine care oricum nu au nimic in cap si nu fac decat sa devian "robotii" unoara ca Avva Iustin (dupa parerea unora?)
De ce alegeti sa va luptati cu noi (ucenicii) cand puteti invinge Capul? Asta e intrebarea care ma framanta f. mult.... Oare sa fie cumva o oarecare teama sa nu fiti biruiti? Sau unii ca noi sunt mai usor de dus cu presul?