Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 15.05.2009, 19:19:32
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Am spus ca este "irelevant" pt ortodoxie. Adica nu te mantuiesti prin asta.
(Adica si yoghinii fac asta.. si sunt mantuiti prin asta? Sunt si vrajitoare care fac asta etc..)

(In rest sunt de acord: planeta noastra este minunata si restul.. si mie-mi plac animalele, si eu reciclez cat pot etc.. dar asta nu ma va face crestin)
Ce treaba au yoginii si vrajitoarele cu iubirea de animale ca sa ii dai drept etalon?Comparatia este cel putin nereusita si deplasata.
Si inca ceva,cum poti tu spune ce este relevant ori nu in ochii lui Dumnezeu?
Planeta noastra a fost lasata minunata,acum nu mai este: acum este multa suferinta peste oameni,peste animale si flori,peste tot ce inseamna viata.Pentru ca asa au inteles unii ca trebuie sa trateze Darul primit.
In ce ma priveste,draga Anna,mie nu imi plac animalele,eu le iubesc,asa cum iubesc si respect orice forma de viata de pe Terra si ii multumesc lui Dumnezeu ca a lasat totul atat de minunat si perfect si,in acelasi timp,ma doare cumplit sa vad indiferenta unor oameni,suferinta cumplita din ochii unor fiinte care nu poarta vina pentru faptul ca noi suntem ORBI sufleteste.Ma doare si ma intreb cand vor incepe unii oameni sa priveasca la tot ce ii inconjoara cu sufletul?
Reply With Quote