View Single Post
Vechi 15.05.2009, 19:52:50
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Daaa, eu mai plec, mai vin, pe pperioade mai lungi mai scurte ca si alte 4 milioane de roamani, dar nu inteleg ce vrei sa spui? ca trebuie sa ne bagam capul ca strutul si sa ne prefacem ca ce vedem prin mijloacele de transport si pe strazi defapt NU EXISTA?

Vreau sa stii ca cu riscul de a fi ridiculizat(nu-mi pasa) eu fac parte dintre cei care deschid gura si iau atitudine oriunde as fi, asta este tata, asta imi da mie putere si ma simt mai aproape de adevar, nu punind palma la ochi si plingind de mila ca alta tara nu avem, ca de aceea rid toti de noi, cei care in loc sa-si plinga de mila, ALEG CONSTIENT sa-si suflece minecile si sa puna osu' la treaba

Da, este adevarat ca schimbare incepe cu noi,...si ce faci tu sa schimbi daca te complaci in neregulile din jur , si acceptam coruptia si neregulile chinuitoare chiar in sinul bisericii pe care o frecventam. Ii vedem pe oameni luindu-se la harta chiar in biserica pentru ca nu au unde sa se rezeme pentru ca cel care vine acolo de la 8 si motaie a ocupat tot peretele si taburetele pentru cunostinte.

Poate tie nu de foame ti s-a facut rau dar copilului asta si altor fete li s-a facut tocami de foame pentru ca lumea si eu care sunt in comitet i-a intrebat
Este lăudabil faptul că îți pasă!Sunt puțini cei cărora cu adevărat le pasă.
Nu te supăra dar în afară de faptul că ai dat primul ajutor aflând că acești tineri au o situație atăt de precară ce măsuri a luat comitetul bisericii pentru a-i ajuta?Ați discuta cu preotul pentru a depista familiile sărace din parohie și a încerca să le dați o masă pe zi prin contribuția celor mai cu dare de mână.Ați încercat să găsiți serviciu părinților acestor copii flămânzi?
Dacă ai deschis acest topic al cărui titlu și pe mine m-a deranjat căci așa cum spuneam cu altă ocazie trăiesc la un standard de viață minim deși avem condiții decente de trai, banii sunt extrem de puțini totuși avem ce pune pe masă în fiecare zi,suntem spălați,îmbrățați iar gospodăria noastră este modestă dar deosebit de frumoasă datorită muncii noastre din zori și până-n seară,a cumpătării și a lipsei viciilor.
Problema multora este nu atât sărăcia cât lenea,viciile și nesimțirea.
Reply With Quote