View Single Post
Vechi 15.05.2009, 21:17:26
eduardd
Guest

Implicit

Andrei, sesizez o usoara ironie sau suparare in tonul tau si sincer, nu inteleg de ce. Mi-ai spus ca doresc sa ascund capul ca strutul in pamant. Pai Andrei, tu nu ma cunosti sufiicient de bine, nici eu nu mi-am exprimat punctul de vedere legat de "a lua atitudine concret", ca sa spui ca asta e atitudinea pe care eu o adopt! Cred ca inainte de a-mi raspunde taios..mai bine era de ma intrebai asa; Jenica, tu personal ce faci ptr a ajuta Romania? Ce faci perosnal pentru a ajuta acolo in dreptul tau ca tot spui ca trebuie sa schimbam cu noi intai.. Si eu ti-as fi raspuns politicos, ca si eu fac parte din consiliul bisericii, ca sunt membra a fundatiei "Alaturi de voi", ca saptamanal impreuna cu alte membre si doamne din Focsani cercetam batranii si bolnavii din parohie si multe altele. Vezi, tu decat sa emitem judecati..despre un om pe care nu il cunoastem mai bine intrebam direct ce ne doare. Ai o parere proasta despre mine personal, iti par inculta, iti par habotnica spune-mi frate in fata! Sau pe sleau cum spun eu.. Cat despre nemancare, nu stiu de ce cad tinerii in biserica insa stiu de ce cad eu, desi ttraiesc in Ro si nu de foame cad nici de mirosul tamaii..crede-ma! Daca vrei sa ajuti Romania hai sa facem ceva impreuna prin fundatia "Alaturi de voi". Ceva concert..o simpla atitudine nu tine de foame celor ce cad..crede-ma..
Reply With Quote