Deci daca Dumnezeu nu este absurd asa cum putem fi noi uneori daca nu ne-a impus restrictii cinice, inseamna ca nu ne impiedica sa fim fericiti caci omul afost creat pt comuniune si nu pt viata egoista fara sentimente si manifestari
dar ne avertizeaza ca anumite comportamente ne sunt daunatoare atat noua
cat si prietenilor de aceea ne spune in Ecclesisastul cap 11 vers 9 "Bucura-te omulecat esti tanar si inima ta sa fie vesela in zilele tineretii tale,mergi in caile tale si dupa ce-ti arata ochii tai,dar sa sti ca pentru toate acestea Dumnezeu
te va aduce la Judecata Sa" pana si Petre Tutea pe care nu il poti contesta
mai draga Traditie spune tinerilor: "Sa nu necinsteasca nici o fecioara (nu sa nu o sarute)pentru a nu ofensa maiestateea Maicii Domnului si asta tie iti suna sa respecte tot ce face altul si nu is in stare sa faca ei".Deci omul a
fost creat ca stapan al fapturiidupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu,insa
Dumnezeu este Unul in fiinta inttreit in persoane iar Sf Treime este structura supremei iubiri si ontologic daca intelegi termenul Traditie ONTOLOGIC,oameni au fost creati pentru A IUBI,pentru A SE DARUI pentru A SE REVARSA pentru a fi IN COMUNIUNE cu ceilalti pentru A FI ALTRUISTI insa cesta din urma e strain de tine.Acestea fiind spuse draga Tradditie1 daca tu vrei sa traiesti egoist fara a te revarsa vei nimici suflete iar daca vei alege monahismul iarasi
vei nimici insa doar pe tine insati.Pe mine nu ma intereseaza dar sa nu mai jignesti oamenii spunand ca fiind rigizi si crispati adica egoisti ajungem la Hristos caci tu injuri pe Dumnezeu.Iar daca te mai iei de mine cu expresii ca
teolog de buzunar sau teologia te de doi bani tu care esti pe dinafara si nu
suporti sa ti se spuna adevarul te fac de rasul forumului tine minte si am sa-ti arat eu atunci teologie Sa nu dea Dumnezeu sa ma insulti Caci jur pe ce am mai sfant ca te desfiintez (sper ca sti ce inseamna sa fi afurisit) Traieste cum vrei dar nu ma provoca caci nu vreau sa te fac de de rasu'lumii.teologia se invata sistematicin scoala si in practica la strana unde inveti din teologia slujbelor iar eu am ani buni in spate di 85 mai precis sa nu crezi ca daca citesti Sf parinti detii adevarul caci parintii mai au si opinii care nu tin dedogma de scriptura ci au valoare doar de parere teologica sau duhovniceasca.