Citat:
În prealabil postat de alexandra
SA NU UITAM CA RUGACIUNEA TREBUIE FACUTA TOT TIMPUL, NU DOAR DIMINEATA SI SEARA, CINEVA SPUNEA CA CINE SE ROAGA DOAR DIMINEATA SI SEARA ACELA NU SE ROAGA PT. CA SUNTEM DATORI DE A NE RUGA IN TOATA VREMEA FIE PRIN CUVINTELE "DOAMNE MILUIESTE", SAU DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU....". REFERITOR LA POZITIA TRUPULUI IN TIMPUL RUGACIUNILOR, FIE DE DIMINEATA SAU SEARA, FIECARE SA STEA DUPA CUM POATE, BINE AR FI SA STAM IN GENUNCHI( DACA PUTEM) PT. CA ACEST LUCRU ARE O INSEMNATATE, ADICA NE UMILIN INAINTEA LUI DUMNEZEU.
|
Chiar astazi mi-am cumparat doua carticele cu rugaciuni( ACATISTUL DE MUL TUMIRE "SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE" si ACATISTUL DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS .Le citesc si cind merg cu metroul , rugaciunile le spun in gind , clar , tare de parca lea-s spune cu voce tare. Toata treaba este de concentrare si traire. Si pe strada spun de multe ori in gind "DOAMNE ISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL ". Eu cel putin, il consider pe DUMNEZEU cel mai bun prieten al meu si pe care-l respect si iubesc cel mai mult si cu toate acestea am gresit de multe ori in fata LUI , cerind-ui iertare continuu. Va mai dau un exemplu, L-am rugat sa-mi dea un semn atunci cind tind sa fac cea mai mica greseala , indiferent de ce natura. INCREDIBIL mi-a fost ascultata rugamintea. Relatia mea cu DUMNEZEU este unica si cea mai reala in felul ei.