View Single Post
Vechi 16.05.2009, 09:53:42
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
[COLOR=#000066][/COLOR]

Când rușinea femeilor va dispărea
Într-o carte veche pe care am găsit-o cu mulți ani în urmă, am citit printre altele că, atunci când ucenicii L-au întrebat pe Domnul nostru Iisus Hristos când se vor întâmpla în lume semnele înfricoșătoare ale celei de-a Doua Veniri, când dragostea multora se va răci și credința va pieri, Domnul le-a spus, printre altele: “atunci când femeile vor deveni bărbați și bărbații femei“.
Și Sfântul Ioan Gură de Aur, atunci când niște creștini l-au întrebat când va fi a Doua Venire, le-a răspuns: “Când rușinea femeilor va dispărea, atunci ziua Judecății va fi aproape“. Aceste profeții ale Domnului nostru Iisus Hristos și ale Sfântului Ioan Gură de Aur și ale altor prooroci, apostoli, Sfinți Părinți, despre care am vorbit mai devreme, se împlinesc astăzi cu precizie.
Observam din nou o profetie care are loc cu deosebire in ultimele zeci de ani. Pana prin anii '60 parca oamenii mai aveau simtul moralului, lumea se imbraca mai normal, adica mai decent. Interesant este ca fusta mini a aparut in anii '60: http://custil.blogspot.com/2009/03/c...ale-modei.html

De la expunerea picioarelor pana la dezgolirea pieptului si mai apoi a fundului si a intregului corp prin purtarea hainelor mulate nu a fost decat un pas. Si cand te gandesti ca Ioan Gura de Aur le condamna pe femeile care veneau la biserica cu capul descoperit... :)

In mod ciudat, toate astea se intampla dupa 1950 (reinfiintarea statului evreu) si ma gandesc daca suntem noi intr-adevar ultima generatie de care vorbea Mantuitorul profetind semnele sfarsitului: nu va trece neamul acela pana nu vor fi toate acelea...

Si daca nu s-au implinit inca multe semne, este timp in urmatorii 20 de ani maxim.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote