View Single Post
Vechi 16.05.2009, 16:03:49
CosminPopescu's Avatar
CosminPopescu CosminPopescu is offline
Member

Data înregistrării: 29.04.2009
Locație: Constanța
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Foarte frumos. Exemplu pentru alte societati. Sa inteleg ca pe langa pacatul in sine al homosexualitatii vorbim despre un alt pacat, acela al tolerantei? La noi s-a legalizat homosexualitatea relativ de curand, sa inteleg oare ca natia romana a pacatuit incetand sa-i mai bage la puscarie pe homosexuali?
Stai tu calm, mai mult ca sigur România o să fie pedepsită rău de tot, mai rău decât am fost pedepsiți în trecut. În al doilea război mondial, românii au suferit pt păcatele lor, dar Statul Român a scăpat nevătămat, cam ce a pierdut în est, a primit în vest, asta pt că Statul a încercat să mențină un oarecare nivel al decenței. Dar acum din pricină că Statul impune cu forța homosexualitatea e posibil ca peste câțiva ani România să fie ștearsă de pe hartă. Dumnezeu nu doarme.

Mare chestie că asiaticii sunt așa de "civilizați", nu uitați că ei au trăit în comunități mari de peste 5000 de ani, noi (și toți vecinii noștrii) până acum 1000 de ani am avut un mod de viață semi-nomad, iar până acum 200 ani am trăit în cătune sau așezări familiale, 99% din români au bunici sau străbunici care s-au născut la țară.
Asiaticii au avut 5000 ani să pună la punct "bunul simț", noi suntem mai la început dar asta nu înseamnă că sunt mai civilizați ca noi, sau noi decât ei. Dar or să fie pedepsiți pt nemerniciile care le fac ei, Mongolia și Rusia sunt aproape de ei, și cine știe când se întorc la vechile năraviuri.