Subiect: Sarutul
View Single Post
Vechi 16.05.2009, 17:19:26
claudiu-marius claudiu-marius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc pentru sfat draga Ory asa voi face ,oricum acum cand scriu aceste randuri gandul imi este departe si am lacrimi in ochi pt ca azi am fost la slujba parastasului unui erou unui soldat cazut in Afganistan cam de varsta mea pote putin mai mare care a lasat in urma multa durere si lacrimi ,o mama sfasiata o sotie tinara si un inger de fetita dulce .Nu pot acum sa gandesc nu pot sa ma misc nu pot pt ca imi este mila de durerea lor.La sfarsitul slujbei si mesei de pomana sotia acestui erou ne-a dat o mica brosurica cu un mesaj pe care din dregostea ei la impartasit tuturorsi in care scria ceva ce am sati arat si tie :"te-ai nascut si ridicat din cenusa ca pasarea Phoenix -pasare rara,ai trecut prin viata ca ostea cazatoare ,ai palpait ai stralucit ne-ai orbit cu dagostea ta si bunatatea ta si te-ai stins." Asa ca n am chef de prostii
totusi din ceeea ce traditie a postat sunt ferm convins ca a inteles iar ce va face in continuare e treaba ei ea va da seama oricum un ierarh inbunatatit ca IPS Andrei si un om ca Petre Tutea e Greu sa ii contesti caci ei sunt super echilibrati si vb din Sfintii Parinti axati pe Sfanta Scriptura .Acum ma gandesc
cum sa-mi limpezesc gandurile dupa ceea ce am trait si am invatat cu voia lui Dumnezeu azi .
Reply With Quote