View Single Post
Vechi 11.01.2007, 22:23:58
dmb dmb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2006
Implicit

Nu domnule octogenar eu nu am teorii despre timp studiate si mai putin confirmate de cineva. Nici nu am nevoie nici de ele nici de confirmarea cuiva. M-ai intrebat...ti-am raspuns! Atita tot. Pentru mine si capul meu sec un Dumnezeu inafara timpului explica multumitor intrebarile care apar vrei nu vrei mai ales la inceputul credintei.
Sfatul meu este sa pui fizica si logica deoparte pentru ca nu ai destule date ca sa rezolvi problema dumnezeirii. Nu poti avea. Incearca cu inima , cu rugaciunea si cu "stiu ca nu stiu nimic" si Dumnezeu o sa-ti deschida probabil ochii sa vezi. Iar cind vei vedea toate teoriile astea la care muncesti de mult dupa cum spui...sint fum.
Nu stiu la ce concluzie ai ajuns prin rationament; dar daca te-a ingrozit ea este falsa! Dumnezeu este Dumnezeul iubirii. Nu o intelegem mai niciodata cum trebuie dar iubirea este mai presus de orice. De altfel nu inteleg eu iubirea nevestei mele si sintem de x-zeci de ani impreuna si ea este om cu o iubire omeneasca....cum asi putea sa inteleg pe a lui Dumnezeu?
Reply With Quote