View Single Post
Vechi 17.05.2009, 01:47:22
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, dar cum ramane cu "ecumenismul" parintelui Iustin, daca tot faci atata caz de ecumenism?
Inca mai trag nadejde ca totusi n-a fost o impreuna slujire desi daca vad bine intr-una din poze, respectivul "ierarh" BOSV sta in Sf. Altar.

Tare is curios ce zic vajnicii nostri anti-ecumenisti la chestiunea asta.
Dar de fapt nici nu e nevoie sa asteptam prea mult, chiar in Saptamana Mare (sau putin inainte) dl. Danion deja posta pe blog niste articole in care lua apararea schismei calendarului..
Unde a spus parintele ca botezul si tainele ereticilor este valid,ca Iisus Hristos Dumnezeu are 2 trupuri ,nu cred ca dinsul a cenzurat Prohodul,Paraclisul Maicii Domnului,....nu cred ca a spus ca este mintuire si fara preotie si arhierie ( ca in cazul np )...deci ca nu ar mai fi nevoie de acestia ( sau mai e nevoie ? ),slujiri impreuna,rugaciuni impreuna...si cite si mai cite nenorociri care le aduce ecumenismul ( care este suma tuturor ereziilor ba chiar putin mai mult...nu pacat,ci apostazie,dupa parerea mea )

Citat:
Deci sunt niste lucruri care incep sa se vada din ce in ce mai mult..
Pe aici este o gluma cam asa:

i see,said the blind man to the deaf man,while stepping on a pile of dog poo.

te mai entertain si eu,sper...

Citat:
Tonul, mai exact partea cu "Guru" nu prea o agreez desi din pacate trebuie sa recunosc ca descrie destul de bine realitatea, dar cred ca este o exasperare pe undeva pe care o inteleg perfect.
Eu cred ca este mai mult decit exasperat ( are nevoie de rugaciune multa si post ),sa nu cada cumva in deznadejde,mai ales ca are 0 comentarii...cred ca ii face un mare deserviciu Patriarhiei pe care zice ca o apara si un mare bine parintelui Iustin....poate are si complexul lui Achile.

Citat:
Am mai vazut si alte postari de pe blogul respectiv si cu acelea sunt si mai putin deacord, nu in ceea ce priveste realitatea descrisa (ridica probleme pertinente) cat tonul (impertinent) si mai ales ca am vazut, pana la urma, ca este un blog anonim si este si asta este un punct in minus.
Daca tonul este impertinent,atunci stim de unde vine...deci nu mai conteaza ce scrie,caci iar stim de unde vine.

Citat:
Avem deja anonimii de la "apologeticum" si "rasboiu", daca este ceva de reprosat sistemului din care respectivii fac parte e bine sa fie reprosat cu alte metode si atitudini decat cele folosite de respectivii.
Ai grija la circulatia singelui...se spune ca nu exista om sanatos,ci numai oameni care amina sa mearga la doctor ...pentru consult.

PS.hai ca o sa te las sa mai si respiri,sa nu-ti agravez boala...daca te schimbi la 179 de grade,poate devenim si prieteni.