View Single Post
Vechi 17.05.2009, 13:48:17
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marius007 Vezi mesajul
Da!

Am observat ca nu mai exista activitate pe acest topic doar din simplu fapt ca numai este de actualitatea !
Revin cu acest mesaj sa va spun noutati !

Totul sa terminat! Totul sa terminat pentru ca ea a venit prima (nu a mai avut rabdare) sa se destainui cu dorintza ei ! Dorintza ei sa aibe o jumatate de aceasi religie ! Si bineinteles ca am spus ca: "Asa ceva nu iti pot oferi niciodata!-Nu am sa iti ofer religia ta !" ... si cam atat!

Deci am muncit degeaba ! ... nu am reusit!
Ba din contra! sau intors armele impotriva mea !
Si chiar nu are rost sa o mai fac pe viteazul acuma !
Ramane de domeniul trecutului FRUMOS !
Am sa deschid alt topic sa va cer parerea pt ca o cam dau din bara in bara cu dragostea!
Nu o sa fie pe tema religioasa! dar zic ca o sa va placa !

O zi buna tuturor !
Si daca esti ortodox?Si daca este adventista?Oare nu sunteti ambii copiii lui Dumnezeu?
Asa se ajunge la ruptura cam in toate relatiile de cuplu: la inceput,aparent,ambii se accepta cu lucrurile comune pe care le au,dar si cu diferente.Pe masura ce trece timpul,incep sa isi doreasca sa il schimbe pe celalalt,brusc nu le mai convine si parca ar vrea langa ei o persoana care sa fie propria lor plasmuire.
Ei bine nu se poate,nu daca iubesti cu adevarat omul de langa tine,pentru ca iubirea inseamna a da libertate.
Oare nu stia ca esti ortodox?Oare nu stiai ca e adventista la inceput cand ai ales o relatie cu ea?
Daca nu poti trai cu felul de a fi al altui om,atunci ai taria si pleaca la inceput,dar nu incerca sa il schimbi pe parcurs pentru ca asta nu va duce la nimic bun.