Noi nu vrem moartea pacatosului,ci indreptarea lui,dupa cum ne invata si Biblia.Noi am vrea sa se intoarca toti la credinta adevarata,la lumina si adevar,nu sa stea in intunericul in care sunt acum.Noi nu ii uram pe ei ca oameni,ci uram credinta lor stramba,degeaba spun toti ca toate religiile cred in acelasi Dumnezeu,aici e inselarea diavolului,numai biserica ortodoxa,dupa cum ii spune si numele, e biserica adevarata pentru ca a primit si a pastrat credinta adevarata,cuvantul lui Dumnezeu,asa cum a fost el propovaduit de apostoli.Chestia aceasta e scoasa acum la inaintare si de masonerie,care vrea sa amageasca pe cei slabi si sa-i convinga ca daca nu accepta ecumenismul incalca legea dragostei,vedeti,o alta capcana.Asa ca mai usor cu acuzele gratuite ca am uri noi pe nu stiu cine,pentru ca nu e asa.
P.S. Tin sa va amintesc,de exemplu,ca in trecut in Transilvania,unde catolicismul a prins radacini mai adanci datorita etnicilor din acea zona,bisericile unde s-au facut slujbe comune s-au prabusit peste enoriasi,asa ca nu va jucati cu vorbele si cu mania lui Dumnezeu.
|