114. Taina ascunderilor la pucioși (Partea a IV-a)
[COLOR=blue][SIZE=4]... Căci vine cerul pe pământ și umple pământul...[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]... Iată-i pe apostolii cei din cer, se apropie de voi în ziua aceasta ca să vă cuprindă cerește și să vă binecuvinteze râvna inimii pe care o aveți pentru mărturisirea cuvântului despre Iisus Hristos care este Însuși Cuvântul acestei lucrări. [/COLOR]( Notă: Aici se arată pe față că, în concepția pucioșilor, Iisus Hristos nu este o Persoană Care revine în trup, ci este personificarea literară a “Cuvântului de la Pucioasa”. Îndată ce a venit Cuvântul la Pucioasa, aceasta înseamnă că prin această “lucrare” s-a împlinit și a doua venire a lui Hristos-Cuvântul pe pământ: cerul a coborât pe pământ, iar Cuvântul Pucioasei s-a răspândit și a umplut tot pământul.”[COLOR=blue] În curând veți vorbi în limbi din ce în ce mai noi,[/COLOR] ( Notă: Pucioșii n-au mai primit însă acest dar – glosolalia, așa că ei nu știu a vorbi nici măcar limbi mai vechi, nicidecum mai noi. Poate pe viitor să mai fie ceva șanse...)[COLOR=blue] căci vine cerul pe pământ și umple pământul, iar voi veți fi martorii Mei și veți sta în fața turmei Mele din vremea aceasta. Întăriți-vă cuvântul și inimile, căci veți sta în fața mulțimilor[/COLOR]( Notă: Un alt vis al liderilor pucioși, ca să stea ei proțap înaintea mulțimilor de ortodocși și a noroadelor însetate de adevăr și să le facă convertirea la ortodoxie, prin Noua Evanghelie de la Pucioassa, denumită de ei “Cuvântul viu” care curge din izvorul cel viu care izvorăște din muntele cel viu, și se face râuri de apă vie, de învățătură vie și hrană vie de viață dătătoare, care va învia morții. Nici acest vis nu s-a împlinit încă, dar e pe lista de așteptare)[COLOR=blue] care vor curge și vor cere hrană vie de Cuvânt viu. Întăriți-vă puterea Duhului Sfânt căci râuri de apă vie va fi să curgă din gurițele voastre și vor învia noroade și se vor trezi morții ca să învieze și să vestească apoi învierea...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][SIZE=4]...Țipă până și cei ce s-au crezut a fi stăpâni ai viei Mele...[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]...Iată patriarhii și arhiereii nu mai au mâini curate, căci s-au murdărit din neam în neam[/COLOR] ( Notă: Patriarhii și arhiereii din B.O.R. sunt acuzați de pierderea harului primit prin punerea mâinilor din neam în neam, căci nu ar mai avea mâinile curate. Preoția din B.O.R. este blamată fără excepție) [COLOR=blue]și nu mai sunt mâini cu putere cerească, cu putere curată, nu mai sunt mâini împărțitoare de viață din cer, ci de viață de pe pământ.[/COLOR] ( Notă: Adică nimic bun nu mai este în Biserică, iar harul lucrător din B.O.R. a dispărut de la toți preoții și episcopii. Înseamnă că slujbele lor sunt acum doar simple ceremonii pământești, fără nici o valoare) [COLOR=blue]Dar ce legătură poate fi între cele după duh și cele după trup? Stați de veghe și priviți clipa în care lumina și întunericul se resping una pe alta ca să câștige loc ori una, ori alta. Așa este și cu această putere cerească, așa este cu Duhul lui Dumnezeu și cu duhul lumii. Uitați-vă la lupta dintre adevăr și minciună cum se resping în vremea luptei ca să câștige loc. O, iubiții Mei, luați și învățăți această taină întru toate îndeletnicirile voastre sufletești și trupești și căutați, măi copii, să faceți loc părții cele bune care se numește cer, care este din ceR..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]Veți vedea lumină mare luminând din acest foc pe care Sfânta Treime l-a aprins pe acest munte, [/COLOR]( Notă: Adică, de fapt, din muntele cel șfânt nu izvora un izvor viu, ci un foc viu)[COLOR=blue] dar Eu vă spun că s-a și văzut.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]Veți vedea prooroci care se vor supune proorociilor acestei Lucrări cerești, dar Eu vă spun că s-au și văzut.[/COLOR] ( Notă: Acest text devine absolut inacceptabil pentru liderii pucioși în anul 2006. Ei pretind că singurii prooroci de pe pământ sunt doar ei doi : Mihaela și Nicușor. De aceea, acest text care vorbește și de “alți prooroci” care vin și se supun celor doi lideri absoluți este inacceptabil și trebuie neapărat să dispară. Ceea ce s-a și făcut, în ediția din anul 2006) [COLOR=blue]Veți vedea anticriști care se vor teme la auzul acestei vestiri cerești, dar Eu vă spun că s-au și temut. S-au temut și țipă de teamă. Țipă până și cei ce s-au crezut a fi stăpâni ai viei Mele [/COLOR]( Notă: Adică, preoții și episcopii din B.O.R. țipă de teama că “[COLOR=blue]vestirea cerească[/COLOR]” de la Pucioasa le clatină lor scaunele arhierești și preoțești și le ia via pe care ei o cercetau de 2000 de ani încoace) [COLOR=blue]căci au aflat vestea că se întoarce Stăpânul Viei și le va lua dregătoria și o va da altora [/COLOR]( Notă: Adică o va lua din B.O.R. și o va da pucioșilor, căci ei sunt singurii care cred în Cuvântul de la Glodeni-Pucioasa și-l păzesc cu strășnicie și cu mare veghe) [COLOR=blue]care au păzit cuvântul răbdării întru sfințenie și întru duh de veghere, căci aceștia vor fi găsiți lucrând în vie și culegând rod binecuvântat de viță nouă și de vin nou. Și iată, toate sunt scrise și dacă sunt scrise, ele vin spre împlinire, căci nu se poate să treacă și să nu se împlinească cuvintele lui Dumnezeu...[/COLOR] ( Notă: Au fost multe “proorocii” pucioase care au trecut și nu s-au mai împlinit. Cele mai cunoscute sunt mult trâmbițatele proorocii mincinoase privin instalarea regelui Mihai și a arhiereului Irineu în cele două pozițiile cheie ale statului român: la conducerea țării și la conducerea B.O.R. Alte proorocii mincinoase ale pucioșilor sunt amintite și pe acest blog, în postarea intitulată [COLOR=purple]31.[/COLOR][COLOR=purple]Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa - Proorocii neîmplinite[/COLOR])[/SIZE]
[COLOR=blue][SIZE=4]7 aprilie 1992”[/SIZE][/COLOR]
|