Citat:
În prealabil postat de cozia
Cred ca sunt multe metode de ameliorare a afectiunilor psihice printre care una este ca sotii sa asculte de sotiile lor.
|
Este foarte interesant acest sfat. Sunt de acord cu el. In cazul meu, tata se leaga din ce in ce mai mult de televizor, iar ceea ce arata televizorul este o cadere din ce in ce mai mare in irealitate. Tot ceea ce este in jurul lui difera de "hrana" zilnica primita prin televizor. Mahnirile sunt o urmare logica a schimbarii de stil/ritm.
Sunt sigur ca
bolile psihice (printre care eu numar si
dependentele acute) se pot vindeca. Cel mai greu este sa'l faci pe cel bolnav sau dependent sa recunoasca acest fapt, ca este bolnav. Apoi sansele de vindecare sunt cu mult mai mari. Insa, tinand cont de faptul ca cel orb nu vede ca este orb, inceputul vindecarii lui este ceva foarte greu.
Hristos a vindecat paralitici si copii ce cadeau in foc si in apa, demonizati si tot soiul de bolnavi mintal. Deci vindecarea este posibila, insa nu doar prin om, ci impreuna cu lucrarea lui Dumnezeu... si cu multa dragoste.