View Single Post
Vechi 18.05.2009, 10:18:08
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mariamargareta
Citat din #844:
[SIZE=3][COLOR=#0000ff](sa nu fie sf Ioan Evanghelistul al doilea nascut din Fecioara? sa nu fi zis Hristos pe Cruce?: "Femeie iata Fiul Tau!" shi catre sf Ioan?: "Fiule iata Maica Ta!" deci vezi dumneata al doilea nascut al Israelului cel Nou?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]Răspuns: A zis Hristos: [COLOR=#0000ff]"Fiule, iată Maica Ta!" [/COLOR][COLOR=black], dar n-a zis [/COLOR][COLOR=#0000ff]"Fiule, iată Maica Ta care te-a născut!" [/COLOR][COLOR=black]E o diferență. Ioan este un fiu prin har, nu prin naștere. [COLOR=red](shi unde anume am sustzinut eu contrariul? sau faci afirmatzii mincinoase ca sa potzi arata ca am spus candva minciuni? poi te luptzi singura cu propriile afirmatzii mincinoase ca eu sustzin ca ar fi frate de sange, ca asta sustzii dumneata ca sa potzi face afirmazii ca eu sau pucioshii am zis eresuri, deci dumneata mintzi shi te shi contrazici shi te shi luptzi cu tine, cand e foarte clar la ce m-am referit eu, dar dumneata vrand sa gaseshti vina, tzapul cioplit ca sa-l pui pe el la ispashit deci arogandu-i merite de victima, frizezi cele mai elementare notziuni de intzelegere shi de purtarea a unei discutzii, caci mintzind cu vicleshug shi punandu-mi in carca fara argumente tot felul de erezii ale ereticilor ma faci sa ma scarbesc de o discutzi cu o persoana pe forum, shi nu pot decat sa remarca ca singura vrei sa vezi shi sa afirmi minciuni, straduindu-te sa intzelegi pe dos, shi tzinana ca orbul de bata nu ca sa te sprijini ci sa loveshti cu ea in mine sau in pucioshi, deci eshti de rea credintza in aceasta discutzie, din pacate pentru tine, caci cu deasila shi pentru gLume te stradui sa faci afirmatzii mincinoase, aratand ca eu vorbeam despre un nascut, de un al doilea nascut nu duhovniceshte ci trupesht )[/COLOR], Deci nu este "al doilea născut al Mariei"[COLOR=blue] (iar aici ma corectezi, poi corectezi o minciuna a ta pe care mi-o arunci in curtea mea, deci corectand ceva ce eu n-am afirmat inseamna ca te foloseshti de un vicleshug ca sa ma scotzi eretic, poi nu procedezi dumneata misheleshte?)[/COLOR] , așa cum insinuezi d-ta, ereticește vorbind [COLOR=blue](n-am insinuat niciodata, iar eretic vorbeshti dumneata, caci mincinoashii sunt eretici, cei mai eretici, caci aia tzin ca orbii de bata cu care supun shi pe altzii eresurilor nascocite de ei sau lipite de ei ca pe etichete, sau amintindu-shi ca ai zis tu anterior un eres, dar e o amintire falsa ca sa poata sa-shi demonstreze pledoaria furand atentzia shi credintza interlocutorului care uituc fiind il crede pe infractorul ce se da vrednic, poi de ce ma furi draga MM? e frumos?)[/COLOR]. Vezi că le cam încurci [COLOR=red](nu le incurc ci dumneata spui asta).[/COLOR] Noi discutam aici pe Forum despre naștere, nu despre înfiere [COLOR=red](poi vezi ca eu nu vorbeam despre infiere ci despre nashtere: de sus, dar tu nu vrei sa vezi dincolo de nashterea trupeasca, ca sa potzi demonstra eresul vorbelor mele, dar eresul il scorniceshti shi il demonstrezi dumneata, deci tu il creezi, e in mintea ta, deci tu stai rau la capitolul eres, pentru ca nu vrei sa crezi ca eu n-am interesul ca sa mint shi cu atat mai mult Hristos nu are interesul decat sa spuna Cuvantul lui Dumnezeu deci Duhul Adevarului, pentru ca Acela ne va face slobozi)[/COLOR]. Mulți sunt înfiați, dar nu toți sunt născuți. Iar Iisus este Unul născut și din Tatăl, este Unul născut și din Fecioara Maria. [COLOR=blue](Iar sfantul Ioan Evanghelistul, al Doilea, dar nu trupeshte ci duhovniceshte caci se shtie ca psf Maria este Pururea Fecioara, la suflet shi la trup shi plina de Duhul)[/COLOR] Eu ți-am spus să fii mai atent, nu mai încăpățânat, ca să dovedești mereu că ai dreptate. [COLOR=red](poi eu am, dar nu eu ci Domnul, dar dumneata asha vorbeshti de parca tu ai avea, poi chiar ai dreptate fatza de eresurile cu care te luptzi singura shi mi le pui in spate deshi nu eu le-am sustzinut ci ereticii cu care aratzi domnia ta ca te luptzi... poi cine tzi-a dat voie sa ai o astfel de indrazneala? eshti dumneata in Duhul lui Enoh sau al lui Ilie? nu cumva shi-a pus desfranara evreica nadejdea in tine ca o sa ridici fii fratelui tau, motanul Danila?, deci cum se poate sa ai tupeul sa ma atentzonezi pe mine referitor la iluziile shi inventziile shi inciunile tale caci dumneata vrei sa pricepi mereu pe dos ce zic doar ca sa potzi osandi, deci daca nu pricepi shi nu vrei sa pricepi ce am scris eu atunci dumneata ce combatzi? itzi combatzi propriile minciuni puse pe seama mea ca sa te aratzi vrednica? ce faci defapt? ce este vicleshugul asta pe capul tau shi cine te-a invatzat sa-l foloseshti? caci eu te-am iertat mereu pentru mine shi te-am iubit pentru tine, invatzandu-te ca sa spui adevarul shi sa nu loveshti in Tzepushe shi in floricele, dar tu tzii mortzish sa te raneshti... acuma daca te-am ranit olecutza, te rog sa ma iertzi caci Domnul e bun shi iertator shi te rog sa nu ramai suparata, ca shtiu ca nu eshti dumneata de vina, ci asha cer maimarii noshtrii cei supushi shi inchinatzi lui Pisi, shi pentru ei dumneata te faci luntre shi punte pentru ei... poi daca slujeshti interesele unora shi nu cautzi sa faci voia Celui care te-a trimis, cum crezi ca judecata ta poate fi socotita dreapta? caci cautand sa faci voia lui Pisi sau a ta, nu vei putea sa vezi adevarul... nici in ce scriu eu sau altzii shi nici ce scrie Domnul prin floricele Sale pucioase sau de pretutindenea)[/COLOR], Poate că ai uneori, dar aici nu ai. Iisus nu este Primul născut, iar Ioan al doilea (alteori ziceai că Duhul este al doilea născut, acum l-ai scos pe Ioan al doilea și pe Duhul al treilea.) Ți-am spus să fii mai atent [COLOR=blue](n-am de ce, ci dumneata trebuie sa fi mai atenta ca sa nu mintzi aratand ca altzii sustzin ceea ce-tzi inchipui dumneata) [/COLOR]că te-ncurci. [/COLOR][/COLOR][COLOR=red](poi Duhul este shi El mai inainte de totzi vecii deci este al Doilea FIU in Chip de porumb, dar nu nascut ci purces, iar sf Ioan Evanghelistul este al doilea Nascut... de sus al lui Israil, nascut de Dumnezeu shi preasfanta Maria pururea fecioara pe Golgota la Crucea Domnului asistand impreuna la rastigire shi suferind shi el pentru Hristos fara sa se fi lepadat de Dumnezeu ori de Fiul shi fratele mai Mare, Primul Nascut, deci fara sa se fi lepadat pana la sfarshit, deci iata al doilea Nascut a Dragostei fara vicleshug, iar al teilea nascut este sf Petru, piatra pocaintzei, caci pe "piatra aceasta voi ridica Biserica Mea shi portile iadului nu o vor clinti in veacul vecilor" ceva de genul asta, sper ca acum te-am lamurit cum intzeleg eu, dar nu-i exclus sa se strecoare minciuni shi eresuri, dar cand va veni Acela, Duhul Adevarului, Acel alt Mangaietor ne va calauzi in tot Adevarul ca de la Hristos va lua shi ne va da noua shi ne vom da seama unde shi cum am greshit ... fireshte daca Il primim shi ne recunoashtem greshala... caci daca ne incapatzanam in minciuna cu sigurantza nu ne va obliga shi nu ne va supune tiranic ci va pleca asha cum au patzit-o atatea biserici shi oameni care din sfintzi au devenit eretici shi dushmani ai lui Hristos shi apoi ingeri ai lui antichrist... pentru ca shi-au astupat urechile sa nu auda, ochii sa nu priceapa shi s-au plecat shi s-au carmuit dupa poveshti... vanatoreshti... gen Munchaosen)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]deci te rog ma iarta daca te-am mustrat prea dur... ca este scris: "cu duhul blandetzii sa-l mustri pe fratele sau pe sora ta" dar e urat sa mintzi sau sa barfeshti, shi aici ma refer shi la mine shi la tine caci impreuna am greshit daca am greshit![/COLOR][/SIZE]