Citat din #855:
[SIZE=3][COLOR=#0000ff](sa nu fie sf Ioan Evanghelistul al doilea nascut din Fecioara? sa nu fi zis Hristos pe Cruce?: "Femeie iata Fiul Tau!" shi catre sf Ioan?: "Fiule iata Maica Ta!" deci vezi dumneata al doilea nascut al Israelului cel Nou?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]Răspuns: A zis Hristos: [COLOR=#0000ff]"Fiule, iată Maica Ta!" [/COLOR][COLOR=black], dar n-a zis [/COLOR][COLOR=#0000ff]"Fiule, iată Maica Ta care te-a născut!" [/COLOR][COLOR=black]E o diferență. Ioan este un fiu prin har, nu prin naștere. [COLOR=red](shi unde anume am sustzinut eu contrariul? sau faci afirmatzii mincinoase ca sa potzi arata ca am spus candva minciuni?[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]Citat închis.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorchid][COLOR=black]Răspuns:[/COLOR] Cum de nu vezi unde ai susținut contrarul? citește doar cu câteva rânduri mai sus, unde ai zis că Ioan "e născut din Fecioara", deci e fiu prin naștere, nu prin har:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#9932cc][COLOR=#0000ff]sa nu fie sf Ioan Evanghelistul al doilea nascut din Fecioara? [...]deci vezi dumneata al doilea nascut al Israelului cel Nou?[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#9932cc][COLOR=#0000ff][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#9932cc][COLOR=darkorchid]Te contrazici singur și apoi iarăși te contrazici.[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE]
|