mariamargareta
Citat din #844:
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]dar Mielul, Porumbul ce sunt? nu sunt fii ai Domnului? ce tot imi spui de unul nascut? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]Îți spun de Unul născut ca să pricepi odată pentru totdeauna că așa este scris în Crezul ortodox: Unul născut. Și noi, ortodocșii, [COLOR=red](adica shi eu shi pucioshii)[/COLOR] așa credem, că Iisus este Unul născut.[COLOR=red] (poi shi noi shi eu marturisesc acelashi simbol, doar ca dumneata nu pricepi ce marturiseshti shi sustzii ca eu marturisesc eres pricepand ceea ce este scris shi ceea ce ne invatza Cuvantul lui Dumnezeu shi sf Biserica, astfel Duhul este Purces din Tatal prin Fiul deci dat prin Unul Nascut shi este al Doilea Fiu nu nascut ci purces, din Tatal, eu cred ca tot mai inainte de totzi vecii, shi cu Chip de porumb, adica Cel care este viu shi lucreaza viatza, viatza sfanta, caci se subantzelege ca daca Fiul este Mai inainte de totzi vecii nascut din Tatal shi este Viu inseamna ca este viu nu numai intru Tatal shi Sine ci shi intru Duhul sfant adica intru Fratele Sau mai Mic, adica intru Cel Purces, care din Tatal purcede shi graieshte prin prooroci adica mai ales prin Hristos, dar iata ca Duhul Sfant este purces mai inainte de totzi vecii din Tatal prin Hristos iar in timp prin Prooroci dar shi prin Botezul cu apa al lui Ioan shi prin proorocii shi sfintzii ce au urmat caci nu a fost oprit nimeni ca sa se roage sau sa proorocesca, deci fiind a treia putere Cereasca shi al Treilea Ipostas al lui Dumnezeu mai dinainte de totzi vecii)[/COLOR] Dacă este Unul născut, se subînțelege că este (implicit) și primul născut. Dar dacă tu zici că e Primul născut [COLOR=blue](poi nu am zis primul nascut al lui Israil ca sa inlocuiesc Unul Nascut mai inainte de totzi vecii shi din fecioara Maria pururea fecioara, ci asta ai inlocuit dumneata ca sa demonstrezi eresul ce strica simbolul credintzei, dar eu nu am zis ca sa stric ceva, ci tu vrei sa demonstrezi ca ceea ce spun shi scriu pucioshii de la Dumnezeu sau ce repet eu dupa ei e minciuna, poi cum sa fie Cuvantul lui Dumnezeu mincinos? iar ca e shi Unul Nascut shi primul Nascut al lui Israil este clar pentru faptul ca a implinit proorocia, caci dupa caderea in pacat a protparintzilor cel ce se va nashte din Femeie este El, deci iata ca e Primul nascut al omului ce trebuia sa fie om cu fire de om shi nu de drac shi bineintzeles ca este shi Unul Nascut caci alt Mesia nu va mai fi decat cei nascutzi de sus intru Dumnezeu intru sfTreime, caci totzi care s-au nascut intre timp[/COLOR] [COLOR=red](pana sa se nasca Mesia din pururea fecioara Maria)[/COLOR] [COLOR=blue]au fost mortzi din punct de vedere al Mantuirii, caci Mantuirea s-a deschis prin El, deci este Fratele Mai Mare, big brother shi Domnul, dar care s-a smerit shi cand vorbea despre Cel Mare, vorbea espre Fratele mai Mic, despre Duhul Sfant in Chip de Porumb[/COLOR] [COLOR=red]("Este Unul aici mai mare ca Templul shi ca altarul")[/COLOR] [COLOR=blue]shi cei de dupa El sunt mantuitori prin El, caci ceilaltzi sfintzi Mantuitori sunt intru Hristos[/COLOR]), nu se mai înțelege că este și Unul născut, ci primul dintr-o listă mai lungă [COLOR=red](poi lista aia lunga sunt aPostOlii, proorocii shi invatzatorii shi sfintzii shi mucenicii Domnului)[/COLOR] . Asta e diferența, dacă vrei să pricepi. [COLOR=blue](dar dumneata vrei sa pricepi? eu cred ca vrei sa pricep eu ceea ce inventezi dumneata scorniceala eresului shi pacatelor shi minciunilor pucioshilor, care totushi eu nu am reushit sa le gasesc la ei, ca la mine, dumneata vezi inventziile tale pe care le arunci in curtea mea, ca ash fi zis, ca ash sustzine, poi dumneata shtii citi romaneshte ce scriu eu? ce sustzin eu? ce afirm ca un papagal shi o placa stricata din ce am priceput de la Cuvantul lui Dumnezeu shi de la BOR? ce eu sunt un umil pacatos mirean din Bor deci nu am pretentzii sa ma creada cineva dar macar cand discutam sa o facem cu buna credintza, adica pricepand ceea ce zice shi sustzine celalalt fara sa apelam la stratageme shi vicleshuguri avocatzeshti ca sa demonstram "mishunea"... deci cauta sa fi sincera cu tine cand citeshti ce zic/scriu eu shi abea apoi da cu ele de Piatra care este sf Ap Petru shi Pavel sau Hristos Domnul.)[/COLOR] Dar, în fine, voi, ereticii, [COLOR=red](deci eretici suntetzi voi care mintzitzi cu vicleshug, shi cine itzi da voie tzie sa faci pe cineva eretic? cu atat mai mult cu cat ii arunci in curte mereu Pisicile altora moarte, ca sa puta shi oamenii sa creada ca ei le-au ucis, poi e corect? shi asta demonstreaza ca dumneata te bucuri de nedreptate shi nu de Adevar deci dumneata mergi pe drumul mandriei shi al eresului caci osandeshti pe nedrept, osandindu-te de fapt pe tine insatzi caci tocmai dumneat le scornicsheshti shi itzi inchipui sau meshteshugeshti ca sa osandeshti shi sa dovedeshti pe cineva de eres, deci itzi striveshti mereu piciorushil shi capul de Tzepushe shi floricelele Tzepushe shi pucioase shi creshtine shi mica te vei chema in imparatzia Cerurilor caci cine strica o singura porunca mica, adica sa nu ridici marturie mincinoasa, acela mic se va chema, sau cine urashte pe fratele sau acela ucigash de oameni este, sau cine osandeshte shi judeca shi ia locul lui Dumnezeu ca sa se razbune acela se cheama injurash shi antichrist caci "a Mea este Razbunarea" voi sa nu judecatzi/osanditzi cu atat mai mult cu cat nu cautatzi ca sa facetzi voia Celui care v-a trimis, ci voia voastra[/COLOR]) n-aveți decât să credeți ce vreți și să pricepeți cât puteți.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]La așa elocință, demnă de invidiat, tu ai fi în stare să demonstrezi matematic că și un Dovleac este Fiul lui Dumnezeu, nu numai un Porumb [COLOR=red](poi daca te uitzi la tzarina cu porumb din ograda Trambitzei nr 4, adica a Veronicai, chiar este Binecuvantat Porumbul shi mamaliga noastra, Duhul Sfant avand dublu Chip: de porumb ca shi Pasare dar shi ca shi planta care ne ajuta sa ajungem candva aPostOlii Domnului, apoi prooroci shi apoi invatzatori ai lui Israil cel nou din Romani, dar dovleacul suntem noi creshtinii asha ca un ou de la Dumnezeu cu leac spre viatza veshnica)[/COLOR] . Nu știu ce vrei să câștigi, în afară de mândria deșartă că gândirea ta e infailibilă și că oricând poți să faci din rahat, bici, și apoi să pocnești din el pe lângă boi, fără să miroasă a pucioasă. [/COLOR][COLOR=blue](da, aici m-ai prins, shi eu ash vrea sa ma las de naravul asta speculativ ce se mandreshte cu matematica vicleshugurilor, deci ai dreptate, este o mandrie desharta care nu am lepadat-o suficient shi care ma entuziastmeaza in deshert, dar n-are aface naravul meu grobian cu ceea ce sustzin de la Dumnezeu, caci Cuvantul lui Dumnezeu este fara vicleshug shi fara speculatzii ci este ceea ce avem nevoie totzi cei din BOR caci caile noastre nu se mai potrivesc cu ceea ce ne cere Dumnezeu caci a zis sf Ioan Botezatorul: "Netezitzi Caile Domnului shi drepte sa-I facetzi cararile" shi nu era vorba doar de cei de atunci ci mai ales de totzi cei de pe urma)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]Cred și sper din toată inima că nu vei reuși să schimbi Crezul nostru strămoșesc, oricât te-ai strădui. [COLOR=red](aici iar mintzi shi acuzi cu nerushinare ca ash avea astfel de interese meschine, poi nu shtim ce a spus sf Lavrentzie? n-ash vrea sa-tzi arat cine sau cine este acela rau... dar cine nu primeshte pe Cuvantul lui Dumnezeu, acela nu se va rupe oare shi mladitzele care se rup uscandu-se u se vor arunca ele in foc?, deci eu ma intreb cine te pune sa ma acuzi de astfel de interese cand se shtie doar cine are puterea sa faca sinoade talhareshti shi sa schimbe simbolul, poi e vorba despre cei de la CIE shi CMB deci globalishtii ashtia ai lui bilderberg citit invers, adica ashtia cu capii di tuti capii shi cu puishorii lor masheolici shi cu insemnele lor... dar tragetzi peste ele cu creionul sau pixul crucea sf Andrei, X, shi se va spulbera toata naluifariferizarea vrajitoreasca a pacatului)[/COLOR] Tot așa va rămâne:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred][SIZE=2]Cred [...] Și într-Unul Domn Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, [COLOR=red]Unul născut[/COLOR], ...[COLOR=blue] (asha sa fie)[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
Dar tu n-ai decât să reciți ca un papagal așa cum vrei și așa cum te duce mintea:
[COLOR=darkred]Cred [...] Și într-Unul Domn Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, [COLOR=red]Primul născut[/COLOR], ...[/COLOR][COLOR=blue] (vezi cine e eretic? mintea ta care a nascocit schimbarea, deci iata dovada ca te luptzi cu tine insutzi cu propriul dumitale eres, ca eu nu am zis de primul nascut ca sa inlocuiesc pe Unul nascut ci eu vorbeam de Israil, shi apoi de Israil cel nou, adica de fiul omului care spunea: "aici este Unul mai mare ca Templul, mai mare ca altarul" despre cine vorbea? caci nu vorbea nici despre Tatal si nici desprer Fiul, ci vorbea de Dumhul Sfant: Domnul de Viatza Facatorul Carele...)[/COLOR]
Cine te poate opri să mergi pe calea ce largă pe care ți-ai ales-o? Mergi în pace! [COLOR=red](poi aia e calea celor ce nu primesc Cuvantul lui Dumnezeu pe care eu ma straduiesc sa-L urmez shi traiesc... pe cand dumneata vrei sa orbeshti sarmana de tine ca luandu-tzi bata in loc sa te sprijini sa te apuci sa loveshti mereu in Tzepushe... poi de cate ori vrei sa te intreb asemanand pe Saul cu tine shi pe Hristos cu mine unde Saul este cel de pe vremea Regelui David ori a sf ap Pavel: "Saule, Saule, pentru ce ma prigoneshti?") [/COLOR][COLOR=blue](sau nu shtii ca itzi vei orbi piciorul? lovind in Tzepushe)[/COLOR]
|