View Single Post
Vechi 18.05.2009, 11:34:16
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat din #855:

[SIZE=3][COLOR=black][COLOR=black] Deci nu este "al doilea născut al Mariei"[COLOR=blue] (iar aici ma corectezi, poi corectezi o minciuna a ta pe care mi-o arunci in curtea mea, deci corectand ceva ce eu n-am afirmat inseamna ca te foloseshti de un vicleshug ca sa ma scotzi eretic, poi nu procedezi dumneata misheleshte?)[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][COLOR=black]Citat închis.[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]Răspuns:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3]De ce procedez misheleshte, mon cher? Cine a zis cu gurița lui, citez:[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[COLOR=#0000ff](sa nu fie sf Ioan Evanghelistul al doilea nascut din Fecioara? [/COLOR][COLOR=black](am încheiat citatul)[/COLOR]
[COLOR=#0000ff] [/COLOR]
[COLOR=black]E adevărat că eu am scris "născut al Mariei" acolo unde tu ai scris "[COLOR=#0000ff]nascut din Fecioara[/COLOR]", dar să nu-mi spui acum că de fapt te referai la o altă Fecioară, adică nu la Maria nepoata lui Iosif, ci la Jeanne d'Arc, sau la Madonna, sau mai știu eu care alta care se dă fecioară dar nu este, că nu te crez...[/COLOR]

Ba mai mult, eu am scris "născut al...", în timp ce tu ai scris " [COLOR=#0000ff]nascut din... [/COLOR]". Spune-mi sincer, care exprimare dintre cele două îți sugerează mai bine nașterea trupească? Mie mi se pare că a doua.

Deci iată, nu te scoț eu eretic, că te scotzi singur, prin felul neglijent și încăpățânat în care te exprimi.