View Single Post
Vechi 18.05.2009, 12:52:41
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sherlock,

am niste nelamuriri cum ziceam mai sus iar comentariile tale fiind pe langa intreabarea care am pus-o nu e de natura sa lamureasca mare lucru.

Zero comentarii ca sunt blocate.

Nu stiu daca face vreun serviciu cuiva ca asa cum stau lucrurile nimeni nu iese bine din treaba asta. Dar ma rog, ca anonim, isi permite..

In ceea ce priveste tonul impertinent, nu e strain de blogurile cauzei gen "Apologeticum", "Rasboiuinpalavre", "Victor Roncea", etc.

Asta a fost de altfel nota din bun inceput. Atunci unde iti era discernamantul?
Dar mai bine mai tarziu decat deloc.
Sper sa se aplice si retroactiv daca ai sa faci o evaluare a situatiei per ansamblu, de la inceputuri (acel comunicat nefericit) pana acum.
draga Alinush,

Chiar tu ai pus " ecumenismul " parintelui intre ghilimele...nu te dezbina in ceea ce crezi,mai ales cind este adevarat.

De unde stii ca comentariile sint blocate ?

Nu am intrat pe blogul lui Victor Roncea,in general nu am parere prea buna despre gazetari,pe Apologeticum parca am intrat de citeva ori, dar pe Razboiintrucuvint am intrat de nenumarate ori...unul dintre cele mai bune si binecuvintate site-uri...chiar faptul ca tu ii stilcesti numele,este o dovada destul de convingatoare pentru un ortodox.