Citat:
În prealabil postat de vsovi
[COLOR=red] poi este expresia ta, caci ai incercat sa exagerezi ca sa creezi ridicolul deci acum cand folosesc cuvintele tale, te lepezi de ele? poi dumneata ai exagerat ca sa mintzi iar eu am exagerat expresia ca sa-tzi arat ca expresia respectiva nu este umilitoare cu nimic ci intentzia de a exagera ca astfel sa demonstrezi ridicolul shi ca atare ca e ceva rau, dar tocmai exagerarea lipsita de sens e rea caci ea nu este un argument ci alipeshte un lucru ce prin conventzie sau circarie este considerat urat, iar uratul nu este argument ci este o judecata stramba dupa fatza omului... deci tu ai zis de bigbrother shi ai shi uitat iar acum ma citezi pe mine ca ceva concludent.[/COLOR]
|
Răspuns: Fiindcă tot mă acuzi mereu pe mine de răstălmăciri ale adevărului, am să-ți arăt eu cum le răstălmăcești frăția ta "ca la Ploiești". Zici că [COLOR=#ff0000]Big Brother [/COLOR]este expresia mea, dar ascunzi felul în care eu am folosit-o, lăsând să se înțeleagă că eu aș fi fost de acord cu ea. Dimpotrivă, ea a fost un semnal de alarmă, ca să arăt că prin acea erezie pe care o susțineai privind relația de ierarhizare între Fiul și Duhul Sfânt vei ajunge până la urmă să-l consideri pe Iisus un fel de Big Brother, ceea ce s-a și întâmplat. Iată, formularea mea pe acestă temă era astfel (citez):
[COLOR=red]Și mărturisim că este erezie să considerăm pe Duhul Sfânt fratele mai mic al lui Iisus, care este Fratele Lui mai mare ( adică, un fel de Big Brother!!!)[/COLOR]
Aum iată și formularea dumitale:
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]...Mantuirea s-a deschis prin El, deci este Fratele Mai Mare, big brother shi Domnul,...[/COLOR][/SIZE]
Va să zică, ceea ce am prezis, s-a și întâmplat. Am prezis că expresia [COLOR=#ff0000]Big Brother [/COLOR]va ajunge o erezie în gura celor care-i susțin pe pucioși, și așa a fost până la urmă! Vsovi a formulat-o ca pe o dogmă:
Isus este "[COLOR=#0000ff]big brother shi Domnul[/COLOR]"
Și ca să ne liniștească, Vsovi adaugă că (citez) " [COLOR=#ff0000]expresia respectiva nu este umilitoare cu nimic[/COLOR][COLOR=black]". [/COLOR]
Oare?