View Single Post
Vechi 18.05.2009, 13:11:09
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Update #2 la Ortodoxie: " Duhul Sfânt este Fratele mai Mic al lui Isus (care este deci Fratele mai Mare - Big Brother)"

Citat din Vsovi:

[SIZE=3][COLOR=#ff0000]...Fiul este Mai inainte de totzi vecii nascut din Tatal shi este Viu inseamna ca este viu nu numai intru Tatal shi Sine ci shi intru Duhul sfant adica intru Fratele Sau mai Mic,...[/COLOR][/SIZE]
Citat închis.
ce insinuezi? poi vrei sa spui ca nu era Duhul Sfant shi intru Hristos mai inainte de totzi vecii purces din Tatal? caci se spune clar Prin Care Toate s-au facut, deci iata In Duhul Sfant s-au facut, deci mai inainte Fiind de totzi vecii shi Duhul sfant prin Hristos in Duhul Toate s-au facut... deci dumneat nu pricepi sensurile Crezului shi tzi se pare ca eretizez eu, poi Crezul nu este numai ce este scris cu virgula shi cu punct ci shi ce se intzelege shi ce se pricepe prin Crez adica Lumina Adevarului pe care o raspandeshte Crezul....

dar acum te-ai pus la insinuarui ca sa caut sa ma corectez singur ca shi cum eresul ar fi evident, poi la tine e eres orice ash zice/scrie eu pe marginea celor citite/invatzate/shtiute doar pentru ca nu este tras la xerox dupa ce ai priceput dumneata eronat ca s-ar marturisi acolo la crez, poi ia cauta sa faci conexiune cu Scriptura caci acela este doar un Simbol, un adevar succint, o marturisire concisa a lui Dumnezeu dar scotzand-o din context, din tot Cuvantul lui Dumnezeu se poate ca unii sa priceapa rau, shi cad sarmanii sub eres interior fara sa shtie...

deci insinuezi degeaba caci eresurile pe care le insinuezi sunt in mintea ta... caci altzii pricep altfel... asha ca insinuezi degeaba shi dai citate incheind ca shi cum ar fi evident ca ash fi hulit, ca nici nu mai ai ce sa spui, ca e evident.... poi sigur ca e evident ca in mintea ta se afla o groaza de eresuri nascocite ca folosindu-te de cuvintele shi scrierile mele sa le scotzi in evidentza... deci din pacate faci o demonstratzie trista ca singura te luveshti cu piciochiul in tzepushe caci nu eshti riguroasa shi mintzind itzi face o deosebita placere sa-tzi creasca nasul, sa ajungi cu nasul pe sus... deci ma iarta daca te-am suparat shi iarashi tzi-am aratat ca te-ai facut sora cu Ana shi Caiafa sau cu Irod Agripapa... e treaba ta... shi totul din pricina mea, ca stau la discutzii cu tine mereu.