View Single Post
Vechi 18.05.2009, 14:11:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Citat din Vsovi:

[COLOR=red]poi Crezul nu este numai ce este scris cu virgula shi cu punct ci shi ce se intzelege shi ce se pricepe prin Crez adica Lumina Adevarului pe care o raspandeshte Crezul.... [/COLOR]

[COLOR=red][COLOR=black]Uite că te-am prins.[/COLOR] Dimpotrivă, Crezul este numai ce este scris,[COLOR=black] căci fiecare iotă și fiecare cirtă a fost îndelung răsucită pe toate fețele de către sute de episcopi adunați în Sinoade Sobornicești luni de zile, tocmai pentru asta: ca să nu ne mai batem noi capul cu nimic din cele anevoioase de înțeles și 2. ca să nu mai fim tentați să schimbăm vreo virgulă sau să adăugăm ceva după capul nostru. [/COLOR]

[/COLOR]
poi degeaba citeshti gramatical exact daca Duhul din spate nu-l respectzi cu punct shi cu virgula asha cum patzeshti dumneata... shi cine a zis ca nu e corect? eu asta sustzin ca e corect dar tu sustzii mereu ca sustzin altceva decat este scris, poi ce este scris sustzin dar tu pricepand pe dos zici mereu ca sustzin ce au zis ereticii sau ce nascoceshti dumneata, deci cu ce mai prins iara? ca spui ca am sustzinut eu undeva ca nu conteaza cirtele shi iotele? poi conteaza caci cine face rau unuia dintre aceshtia mici ai mei, o iota sau o cirtutza mititica, mai bine sa-shi lege o piatra de gat shi sa se arunce in mare, deci asha este, dar iota aia este o micutza porunca plinta de catre un sfintzishor care ducand viatza fara prihana traieshte in Dumnezeu caci calea cea stramta shi-a ales, pe cand dumneata nepricepand, dumneata afirmi mintzind ca eu sustzin ca nu e nevoie de cirte shi iote ci e lober la chiul cioplit al neascultarii ca sa ajungem tzapi cioplitzi, poi asta iar este o nascoceala ca insinuand ca afirm eu asha ceva sa crezi ca spui dumneata adevarul, dar unde am zis eu ca nu e buna litera? poi litera ucide iar Duhul da viatza, caci litera care ucide este cea care razbuna in locul lui Dumnezeu iar litera care da viatza este aia care iubind se pocaieshte, deci cine ridica sabie? "pune sabia n-apoi in teaca Petre, caci cine ridica sabie de Sabie va pieri"

deci nu m-ai prins ci iarashi te-ai inshelat, iarashi... poi tzi-am zis ca nu se poate cu tine fiindca nascoceshti mereu.... shi am eu rabdare mereu sa tot te trag de maneca sa nu mai faci afirmatzii aiuritoare la adrea mea? de parca nu ai shti romaneshte.... dar asha vrei dumneata sa-tzi creasca nasul ca sa fi cu nasul pe sus.... atunci te intreb, un nas racit shi plin de barfa pana la ametzeala alcoolica cu ce e plin shi ce culoare are?