Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes
draga Alinush,
Chiar tu ai pus " ecumenismul " parintelui intre ghilimele...nu te dezbina in ceea ce crezi,mai ales cind este adevarat.
De unde stii ca comentariile sint blocate ?
Nu am intrat pe blogul lui Victor Roncea,in general nu am parere prea buna despre gazetari,pe Apologeticum parca am intrat de citeva ori, dar pe Razboiintrucuvint am intrat de nenumarate ori...unul dintre cele mai bune si binecuvintate site-uri...chiar faptul ca tu ii stilcesti numele,este o dovada destul de convingatoare pentru un ortodox.
|
1. Nu sunt de acord cu intelesul peiorativ al termenului si nici cazul care se face in jurul lui.
2. Am incercat sa postez
3. Ar fi fost bun "Rasboiu" (vezi Caragiale) daca se limita la a posta cuvinte de folos si daca s-ar fi putut, fara diverse sublinieri si ingrosari dar de cand cu "cipusoarele" au inceput sa devina si ei o reduta a luptei anti-clericale postand comentarii si articole de te doare mintea si de asta zic ca de la "cuvant" au sarit la vorba multa si fara folos, adica palavre.
Ca sa nu mai vorbim ca cei care coordoneaza toata treaba, desi fac apologetica mucenicei refuza sa-si dea numele, ca si eroul de la "Apologeticum" care nu-si semneaza penibilele articolele, desi se stie cine e si cum il cheama.
Si desi teoretic sunt aceeasi echipa, se mai contreaza din cand in cand, de ex. cei de la "Rasboiu" nefiind tocmai de acord cu razboul Anti-Puric sustinut de "Apologeticum" (alias Giocas Gabriel) cot la cot cu "Victor Roncea", in numele parintelui Iustin.
Chiar, oare ce ar crede parintele Iustin daca ar citi toate ineptiile celor doi?