Shi inca o chestiune:
cine a facut-o pe aceasta Anca Estera interpret al textelor ca sa ne arate ea la cine se refera textul shi ce vrea sa se zica shi cum de shtie ea atatea? shi cine are nevoie de explicatziile ei absurde? (114. Taina ascunderilor la pucioși? shi ce ascund ei daca sunt publicate pe site toate ce au fost scrise de la Dumnezeu? dar ma intreb de ce am eu sau altzii nevoie de mintea acestei Estera ca sa pricep eu, poi n-avem minte fiecare ca sa citeasca shi sa priceapa? e nevoie sa-mi traduca ea ceea ce cu rautate insinueaza mereu din nishte intzelegeri absurde shi copilareshti? ) poi nu are fiecare cap shi minte sa priceapa, caci de aia Cuvantul lui Dumnezeu este atat de frumos shi clar ca oricine sa priceapa caci lucrurile nu sunt complicate de priceput, deci pentru ce tot imi bagi in cap interpretarile acestei Estera? sau nu are fiecare om minte shi capacitate sa priceapa? shi crezi ca avem nevoie de explicatziile shi clarificarile rautacioase ale acestei jurnaliste? deci sa fie domnia ei sanatoasa dar nici pedeparte nu se pricep lucrurile cum trage ea concluziile... caci ea nu ricepe ce este scris ci ceea ce vrea ea ca sa priceapa caci pentru aia shi subliniaza mereu cum anume trebuie altzii ca sa priceapa, ca e alta Biserica, ca e alt Dumnezeu adica dracul, ca e altceva ce nu este scris, shi tot mereu tot felul de sclipiciuni, de luciferizari mintale ale ei. Poi domnule, nu are fiecare ochi shi minte ca sa priceapa? ca eu cu mintea am citit shi am priceput caci Duhul face sa pricepem lucrurile in mod corespunzator shi nicintr-un caz oamenii, ci eventual sfintzii dar n-am auzit ca Anca Estera sa fie o sfanta asha cum a fost sf Verginica sau cum sunt cele 7 Trambitze ale Domnului ce au trambitzt de la Iosif Trifa pana Astazi, shi inca mai trambitzeaza... deci pentru ce imi tot explica ea ce fac shi ce urmaresc pucioshii sau ce este scris in Cuvantul lui Dumnezeu.... poi nu e clar din ceea ce este Scris? nu pricepe oare fiecare? nu da Duhul fiecaruia membru BOR sau fiecarui pucios sau fiecarui creshtin ori om ori român ceea ce spune acolo Dumnezeul lui shi al nostru pentru el shi pentru fiecare... deci ce este aceasta perpetua mascarada gazetareasca a interpretarilor cand tocmai ca nu este nevoie de interpretari caci Cuvantul lui Dumnezeu nu mai are nevoie de interpretari caci Duhul se face intzeles pe El in om marturisindu+L pe Dumnezeu... deci ce tot vrea aceasta Anca Estera? ca sa nu creada oamenii in Cuvantul lui Dumnezeu? poi crede ea ca poate opri apa sa nu curga sau poate pune obrocul peste Lumina? poi cine crede crede, iar cine nu sa fie sanatoshi... dar eu mi-am facut datoria sa va spun ca cine se priveaza de Binele Meu cel Ceresc aia e treaba lui personala dar macar sa nu incurce pe altzii... deci cititzi shi va convingetzi ca nu este mincinos Cuvantul lui Dumnezeu, cititzi shi nu va rupetzi de BOR, de Mine, de Dumnezeu caci deocamdata BOR shi sfanta Cetate a Noului Ierusalim sunt Una shi aceiashi sfanta Biserica plina de Har shi de Duhul... deci prin care ne vine Mantuirea shi biruintza... iar ce sustzin altzii, ei mint... sau eu inca n-am aflat daca intr-adevar este vre-o ruptura... dar pana atunci din Cuvantul lui Dumnezeu reiese clar ca Dumnezeu nu se refera doar la pucioshi ci se refera la Noul Ierusalim in general, la Israelul cel nou din romani, din creshtinii de pretutindenea, deci la toata Romania se refera, iar cei ce vor sa traga granitze shi sa faca distinctzii in afara de Dumnezeu aceia mint cu nerushinare, caci omul n-are voie sa faca el discriminare caci Domnul este scris ca va face deosebirea dintre oi shi capre (tzapii cioplitzi ai neascultarii shi razvratirii) dar sigur ca da se baga shi totzi injurashii lui Danila ca sa faca ei treaba lui antichrist, adica sa se dea ei mari injurashi ce au pus mana pe ciur shi ii trec pe credincioshi prin sita.... poi nu-i credetzi domnule pe mincinosi, ci pe Dumnezeu, pe sfintzi, pe invatzatori, pe prooroci, pe aPostOli shi pe ceilaltzi dreptmaritori ai lui Dumnezeu nu numai ca vorbesc ei ci care shi pun in aplicare shi traiesc Cuvantul lui Dumnezeu... macar o cirta sau o iota mititica...
|