View Single Post
Vechi 19.05.2009, 09:56:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Citat din Vsovi.
Aici începe:
[COLOR=red]...caci deocamdata BOR shi sfanta Cetate a Noului Ierusalim sunt Una shi aceiashi sfanta Biserica plina de Har shi de Duhul... [/COLOR]
Și aici se termină (adică, citatul e închis, nu cum zice Vsovi cazul e închis, pentru că nu shtie să citească)

Ba pardon! Biserica Ortodoxă Română de la București e una , iar Biserica Noul Ierusalim de la Pucioasa e alta, și n-au nimic comun, nici măcar n-au acelaș patriarh. N-ai decât să le întrebi pe fiecare în parte, și ai să vezi că nu spun de la mine asta: și una, și alta o să-ți confirme ce ți-am spus eu: că n-au nimic comun.

asha este, nu te combat, las dupa tine ca vad ca inchizi shi deschizi citate... poi inchid citatul inseamna ca termini un citat in limbajul curent ca auditoriul sa shtie cand citezi shi cand vorbeshti ale tale, dar dumneata asha l-ai folosit cu citat inchis asha cum am zis eu in orbirea mea ca shi cum ai zice caz in chis in sensul ca tzi-a ieshit demonstratzia, dar asta crezi dumneata doar caci crezi speculatzia sofismului dracesc, shi crezand sofismul ramai cu falsa concluzie ca dracul are dreptate... pentru ca tzi-a lucifarizat o bucurie trupeasca shi o ispita sulimenizanta in tine ca sa crezi ca cineva ishi pune nadejdea in tine in acelash timp in care te batjocureshte asha ca o lauda... deci vezidumneata ca eu chiar prost shi orb shi fara sa shtiu citi shi scrie am citit totushi bine, pe cand dumneata ai ramas cu autoindreptatzirea pe baza nascocelilor copilareshti ale lui Anca Estera shi pe baza ca ai ramas suparata pe unii ori pe altzii shi acum continui sa spui adevarul (adica sa te razbuni, ca ce spui dumneata sunt un lantz nesfarshit de barfe shi interpretari hazlii ale Cuvantului lui Dumnezeu)... Dar eu tzi-am zis ca itzi multzumesc shi te iert pentru mine shi te iubesc pentru tine caci vad in tin patima dragostei cu care pare ca totushi il iubeshti pe Dumnezeu caci mi-a dat Domnul mult folos duhovnicesc de la discutzia cu domnia ta, deci ii multzumesc Domnului pentru tine, shi crede-ma ca nu ma pot supara pe domnia ta shi nici macar pe Anca Estera deshi sunt conshtientzi ca vetzi suferi candva pentru cuvintele voastre, macar atunci cand vetzi vedea langa Maica Precista shi langa Hristos shi Moisi shi Ilie shi sf Andrei shi sf Petru, pe cine credetzi voi oare? pe sf Verginica-mama Gigi shi pe celelalte sfinte Trambitze ingereshti ale Domnului.... atunci va vetzi cutremura sunt convins, dar pana atunci va doresc sa va lumineze Dumnezeu ca sa nu va mai facetzi rau singure, lovind cu o inconshtientza bine speculata de cinismul diavolului tocmai in Tzepushe adica in floricelele pucioase shi de pretutindenea ale Israelului cel nou din creshtini shi din romani...

dar intorcandu-ma la subiect, tzin sa marturisesc ca asha shi este, sunt biserici separate deshi ale lui Hristos sunt ambele, sunt diferite, manastiri shi cetatzi ce au alte randuieli interioare de la Dumnezeu, dara care ambele fac parte din aceiashi Una Sfanta Apostoleasca shi Soborniceasca Biserica biruitoare din Cer shi luptatoare de pe Pamant, a lui Dumnezeu, din loc in loc... caci ashezarea shi ungerea sfanta s-a facut prin slujitorul lui Hristos (arh Irineu Bistriceanul) dar nu el personal de la puterea sa a facut ungerea shi sfintzirea Cetatzii ci Dumnezeu prin el caci "Aici este unul mai mare ca templul shi ca altarul" (shi ma refer la cel purces din Tatal prin Fiul mai inainte de totzi vecii, un frate mai mititEl cu chip de porumb (pasare shi planta))

deci iata ca nu vreau sa spun altfel decat spui dumneata:
-sunt distincte, diferite, shi totushi sunt una... deci sunt una in Duhul caci tot Cuvantul lui Dumnezeu shi mai ales din cartzile pucioshilor reiese ca Domnul vorbeshte nu doar despre ei inshishi, despre pucioshi ci de tot creshtinul shi omul shi românul dreptcredincios de pretutindeni, ca la ei se refera shi la monahii shi monahiile sale, ca oricine voieshte este chemat shi bine primit iar apoi bine ales de Dumnezeu, iubitorul, marele nostru iubitor de oameni... pentru ca ceea ce a promis ca ne da chiar ne da shi ne va mai da, Dar din dar din ale Sale shi nu din furaciuni ori minciuni cum promite mereu furul shi vicleanul shi bogatul nemilostiv... sulimenizand ispita shi promitzandu-ne mereu ce el nu poate da, cum le-a promis shi la Adam shi Eva devenitzi ish shi isha, ca le da intzelepciune, ca ii indumnezeieshte shi ca le da shi viatza veshnica numai sa nu mai creada ca ca doar Domnul nu a spus pe fatza ci doar a gLumit asha ca toata gLumea... caci zicea sharpele ca Dumnezeu a vrut shi voieshte doar sa-shi ascunda invidia pe om shi sa nu-i lase ca sa fie ca shi Dumnezeu... caci e un tiran asha ca shi Pisi... asha ca shi balaurele pacatelor ce striga in om cat de fericit il face ele pe om dand mereu sa-l urasca pe Hristos shi pe Duhul Sfant caci nu poate sa sufere Adevarul shi nu-l suporta shi il irita mereu... pe sarmanul credincios crezandu-se vrednic pentru ca il face diavolul mereu injurash din haremul de ispahii shi ieni-ceri ai antichristului fiu al satanei shi credincios proorocului mincinos, fiind deosebit de fidel duhului minciunii maririi de sine shi bineintzeles lacomiei fericirilor trupeshti caci shi-a invartoshat credintza spre placeri shi spre paganisme.

deci draga mea, ma intreb doar cum poate fi socotit patriarh Arh Irineu Bistriceanul? dar sensul, incerc sa pricep de ce socotesc pucioshii astfel, este ca cei care l-au ucis pe Patriarh neprimind Cuvantul lui Dumnezeu s-au pecetluit singuri cu 666 deci sensul este o mustrare catre totzi cei din BOR de la Domnul, care ishi ascund capul in nisipul pe care s-a ashezat balaurele dupa ce shi-a acoperit "roada" cu nisipul marii asha ca shi Pisi-ca shi de atunci nu mai vor sa ishi vada pacatele shi necredintza ci persista in nedreptate shi smerenia trufashe caci dragostea nu se bucura decat de Adevar... de Lumina Adevarului... duhovnicesc shi sufletesc shi abea apoi trupesc... dar arh Irineu am impresia ca a fost chemat prin Cuvantul lui Dumnezeu scris la aPostOlIa shi conducerea tuturor creshtinilor de pretutindenea ca un Martor al Domnului ca sa marturiseasca Adeavarul shi nu ceea ce vor cu interesele lor ascunse cei din CIE sau CMB sau din bildenberg citit invers shi totzi puii masheolici ori eretici shi sectantzi creshtin ortodocshi interiori ca sa-l primeasca cu entuziasm pe cel ce se va autointrona cu participarea patriarhului ca mare berator ce va despartzii el oile de capre in locul Domnului care va amagi prin mishunile sale daca s-ar putea pana shi pe cei aleshi, folosindu-se de vrajitoria nalucifariferizanta a pacatelor shi dand semne mari pana acolo incat sa faca sa cada foc din cer inaintea oamenilor shi astfel sulimenizand ispita mucegaiului verde "fa-te ca lucrezi" ca un om de shtiintza ii va face pe oameni sa se inchine celor doua fiare shi balaurelui care s-a pus pe nisipul marii.... shi arunca dupa Femeia care a nascut un copil de parte barbateasca apa din gura sa spurcata ca s-o ia apa... deci l-a chemat Domnul sa marturiseasca Adevarul shi sa carmuiasca de la El toate neamurile.... dar din cadrul BOR shi nu ca sa se rupa de una sau de alta... ci sa-shi poarte Crucea cu demnitate... ca ceva de genul asta imi pare ca ar reieshi din texte... iar al 7 patriarh este Daniel... ca patriarhul Teoctist a fost de doua ori Patriarh...