View Single Post
Vechi 19.05.2009, 11:25:59
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mariamargareta

[SIZE=3]Impresionant cum seamănă unele erezii cu altele [SIZE=4][COLOR=darkorange](la unii toate seamana cand ei spun dulcelui amar shi amrului dulce, caci apostatzii cu totzii se vor duce in prapastie ispititzi shi impinshi shi prigonitzi de vicleshugurile lui antichrist, caci de frica ereziei sau sectei sau ce shtiu eu ce infricosheri vor mai nascocii iudeii jidovi, deci sarmanii oameni vor prefera sa-i creada ca sa aiba pace shi bunastare, lepadand Calea, iar cei ce-i vor vinde vor fi adesea lupii imbracatzi in hana de oaie cum spune par Justin)[/COLOR][/SIZE], de parcă ar vrea să confirme proverbul „Cine se aseamănă, se adună”. [SIZE=4][COLOR=darkorange](exact asha vor shi face prin CIE, CMB, bilderberg shi totzi puishishiorii masheolici, ca am impresia ca vor introduce in bani cipuri sau timbre cu RFID shi atunci ce ai sa faci romanie cu Euroii plini de antichrist?) [/COLOR][/SIZE]Citind și auzind scremetele unora care încearcă să demonstreze că Maica Domnului este pe aceeași poziție cu Tatăl (adică sunt pe pozițiile 1 și 1 bis [SIZE=4][COLOR=darkorange](este cu sigurantza dar nu de la sine insashi ci prin El prin Dumnezeu Tatal shi sf Treime)[/COLOR][/SIZE] în ierarhia Sfintei Pătrimi [SIZE=4][COLOR=darkorange](asta tu inventezi shi nascoceshti ca sa potzi pune in absurd fatza de sf Treime nascocind erezia prin zgarierea timpanului exagerand ironic ca sa tzina loc de argument)[/COLOR][/SIZE] (iar celelalte două Persoane ale Pătrimii [SIZE=4][COLOR=darkorange](tu ai zis, deci tu inventezi shi nascoceshti eresul in dorintza de a te feri de el ca un om fatzarnic shi jurnalist)[/COLOR][/SIZE] stau un pic mai jos, la smerenie: Fiul pe poziția a treia și Fratele lui mai Mic, adică Duhul, pe poziția a 4-a [SIZE=4][COLOR=darkorange](aici iarashi inventezi shi mintzi poi nu am zis ca Fiul este pe pozitzia a doua shi Duhul pe trei ca un frate mai mic purces de la Tatal prin Fiul, deci e pe 3)[/COLOR][/SIZE] mi-am amintit că și mormonii se străduiau cu vreo o sută cinzeci de ani în urmă să demonstreze că avem o Mamă Veșnică în ceruri, care a fost soția legitimă a lui Dumnezeu Tatăl [SIZE=4][COLOR=darkorange](avem, mai multe maici shi mame dar nu din veshnicie ci au fost alese shi indumnezeite shi restaurate prin lucrarea sfintzitoare a lui Dumnezeu shi prin ascultarea shi smerenia lor intr-o credintza neclintita shi fara-ndoiala, deci dumneata itzi aminteshti cu interese ascunse caci itzi aminteshti rautacios pentru ca nu vrei cu nici un chip sa sesizezi diferentzele ci din contra sa vezi doar sintagmele lingvistice, adica sa faci legaturi shi lipeli intre cuvinte care in capul tau suna ca in coshmarurile tale). [/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=3]Dar să reținem mai întâi poziția pucioșilor noștri aspiranți, în frunte cu Vsovi, asupra acestei chestiuni. Cităm din postările lui anterioare.[/SIZE]

[SIZE=3]În postarea #886, Vsovi pretinde că:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]...Preasfanta Nascatoare din smerenie este socotita pe pozitzia a 4 ca ea este defapt pe prima pozitzie ca shi sotzia pururea fecioara a Tatalui... [/SIZE][/COLOR]

[SIZE=3]Și revine în postarea #888 cu același clișeu:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]...deci vezi ca nu shtii ierarhia divina iar Preasfanta Nascatoare din smerenie este socotita pe pozitzia a 4 ca ea este defapt pe prima pozitzie ca shi sotzia pururea fecioara a Tatalui... [/SIZE][/COLOR]

[SIZE=3]Este el oare original în aceste scorneli? [SIZE=4][COLOR=darkorange](nici nu vreau sa fiu original shi nu are legatura cu mormonii decat prin orbirea ta shi prin coshmarele ingrozitoare cu care dai sa ne sperii ca am nascocit eu ceva asemenea mormonilor, poi ce shtiu eu ce sustzineau mormonii, dar haide sa ne lamurim , sa vedem daca sustzineau acelashi lucruri, ca la tine toate sunt la fel, daca cineva spune mama, atunci zici ca shi mormonii foloseau cuvantul mama sau protestantzii shi ca zici ca eu sustzin ca a mai avut fratzi, daca zic fiu zici ca shi ereticii sustzin ca a mai avut fiu, daca zic frate, zici ca shi ereticii sustzin ca a avut fratzi... shi tot asha itzi sar in ochi ca lacustele fiecare eres pe care il shtii dumneata ca l-ai auzit de la cineva dar din lene nu mai otzi sa vezi diferentza intre cuvinte, intre fraze, ci din interes te multzumeshti ca sa osandeshti pe pucioshi sau pe orishicare ar indrazni sa-tzi spuna Adevarul... deci ia sa vedem ce sustzin mormonii domniei tale ca tu i-ai adus in discutzie)[/COLOR][/SIZE]Nici vorbă! Mormonii l-au întrecut cu peste 100 de ani! [SIZE=4][COLOR=darkorange](aici deja foloseshti un vicleshug, adica ca shi cum eu sunt incinos shi mormonii m-au intrecut, poi nu vezi cum itzi creshte nasul mereu ca la pitochio, eu itzi arat dar n-am sa tzi-l tai cum a facut pacala la raspopit)[/COLOR][/SIZE] Căci iată ce zic mormonii despre „soția cerească” a Tatălui:[/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=blue]“... [/COLOR][COLOR=red]Maria[/COLOR][COLOR=blue], soția lui Iosif, [/COLOR][COLOR=red]a avut un alt soț[/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR] [COLOR=darkorange][SIZE=4](poi nu era sotzie decat logodita, shi ar fi fost corect daca ziceau " fecioara curata Maria, logodnica lui Iosif, a avut un alt sotz, in Persoana lui Dumnezeu[/SIZE])[/COLOR] logodnica lui Iosif, (panseu al „Profetului” Brigham Young, publicat în [COLOR=blue]Deseret News[/COLOR] din 10 oct. 1866);[/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]“... [/COLOR][COLOR=red]Tatăl și Mama lui Isus[/COLOR][COLOR=blue], după trup, [COLOR=darkorange][SIZE=4](nu a cunoscut barbat, deci nu a avut tata dupa trup decat pe David[/SIZE])[/COLOR] trebuie să se fi asociat împreună [/COLOR][COLOR=red]în calitate de soț și soție [/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkorange](deci chiar daca trebuie la oameni iata ca au ramas doar logoditzi caci scriptura nu specifica despre nunta sau despre ritualul sau despre taina acelei nuntzi, ci spune a luat-o de logodnica)[/COLOR][/SIZE][COLOR=blue], așa încât Fecioara Maria trebuie să fi fost, în acea vreme, [/COLOR][COLOR=red]soția legitimă a lui Dumnezeu Tatăl[/COLOR][COLOR=blue]...”[/COLOR] ([SIZE=4][COLOR=darkorange]deci o demonstreaza de adulter, acel iresponsabil mormon demonstrandu-shi lor bigamia shi poligamia ingaduita cica de Dumnezeu, ori ceruta de El, iar eu n-am sustzinut astfel de prostii cum lashi dumneata sa se intzeleaga in sensul ca mormonii m-ar fi intrecut)[/COLOR][/SIZE] (Orson Pratt, în [COLOR=blue]Mormon Doctrine[/COLOR], Salt Lake City, Utah,1958, pag. 158.).[/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=red]Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] ... a avut dreptul legal de a o umbri pe Fecioara Maria [/COLOR][COLOR=red]în calitate de soț[/COLOR][COLOR=blue], și a născut un Fiu, deși ea era logodită cu altul... căci legea pe care El a dat-o să guverneze bărbatul și femeia nu a intenționat să-L guverneze pe El Însuși...”[/COLOR] [SIZE=4][COLOR=darkorange](aici spune o aberatzie adica e ca shi cum Dumnezeu nu ar trai shi nu ar plini shi nu ar respecta Legea shi proorocii ci legea ar fi numai pentru proshti, pentru oameni, deci il face diavol pe Dumnezeu shi tiran viclean, lucru pe care eu nu l-am zis, deci ishi aroga lor dreptul de a nu respecta nimic, dar cei ce au ajuns slobozi, aceia s-au mantuit caci doar asupra dragostei shi roadelor sfinte ale ei nu este impotriva lor lege, dar omul pana sa ajunga indumnezeit trebuie sa mearga multa vreme pe Calea purtand "nebunia" Crucii... deci faci o legatura absurda pe baza unor termeni lepadand sensul shi intzelesul shi creind naluciri pripite)[/COLOR][/SIZE] (Orson Pratt, în [COLOR=blue]Mormon Doctrine[/COLOR], Salt Lake City, Utah,1958, pag. 158.).[/SIZE]

[SIZE=3]continuarea mai jos[/SIZE]