View Single Post
Vechi 12.01.2007, 16:28:25
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Aalin
:rolleyes: si acum se fac dar cu acordul marilor ierarhi!!! Acele slujbe ecumenice! la care participa si crestini, atat ortodocsi si catolici, evrei, budisti, hindusi etc...
iar eu nu inteleg cum poti tu ura numai credinta, nu se poate... Nu vezi ca esti impotriva lor ca oameni si ca de fapt credinta lor inseamna si viata lor in sine precum este si la noi!!! Urasti precum urasc si eu iar asta nu e bine...
Iar cu masoneria... religia e doar un pretext sa inebuneasca oamenii slab de inger...Au ei alte obiective!
La mine altceva nu e clar!!!
citez: "din cazua intolerantei ortodocsilor s-a pastrat cuvantul lui dumnezeu si adevarata credinta"
Chiar crezi asta? Eu atat zic nu sunt de acord!
Da,cred asta.Si da,din pacate biserica acum e subminata chiar din interior,de catre unii ierarhi masoni sau condusi de masoni.Scopul final al masoneriei este crearea unui imperiu mondial condus de antichrist,iar ei ii pregatesc calea,prin ce vedem noi azi ca se intampla.Am ajuns la un punct de cotitura:masoneria bate moneda pe ecumenism fiindca stie ca daca nu-i reuseste asta,nu vor reusi nici celelalte planuri,fiindca vor fi diferente religioase,cele mai importante,pe care ei vor sa le inlature.

P.S.Esti ortodox?Daca da,atunci de ce esti asa inversunat impotriva adevarului?
Reply With Quote